Till toppen

Yosoy Förvarningsficka, Rosa

Produktnummer: 11617
I lager:

med moms

Rosa förvarningsficka från Yosoy med tre fickor. Knytsnören i hörnen för att fästa fickan, både uppe och nere, samt i mitten uppe.

  • Rosa förvarningsficka från Yosoy
  • 3 fickor
  • 5 knytsnören
  • Ekologisk bomull
  • Perfekt att knyta på tex. spjälsängen

Storlek: Längd 54cm x Höjd 32 cm

Information
Färger Rosa
Material Ekologisk Bomull
Producent YOSOY
Nyhet

Yosoy Doudou Rabbit muslin snuttefilt, Dusty Pink

Yosoy Doudou rabbit är en kramgo liten vän till alla som behöver en kompis. En blandning mellan snuttefilt och gosedjur, tillverkad av en underbar len muslinväv i 100% bomull i färgen Dusty Pink. Lagom storlek för att kunna följa med som trygghet på alla äventyr.
11278

Yosoy sparkdräkt i ekologisk bomull, Japanese Flowers

En jättesöt sparkdräkt i supermjuk 100% ekologisk bomull i vackert japanska blommor mönster. Kan användas både på dagen och som pyjamas på natten. Enkel att ta på och av samt blöjbyten, då det är knappar hela vägen ner på båda benen. FRI FRAKT.
vm-10221

Yosoy täcke Baby Deer med sammet i rosa

Mjukt och skönt täcke i 100% bomulls satin med Baby Deer mönster på ena sidan, och sammet i rosa på andra sidan. Används från barnet är nyfödd. Storlek 75cm x 100cm
10952
Nyhet

Yosoy åkpåse till babyskydd i bil, Fairy Land

En lyxig åkpåse till babyskyddet i bilen med vackert Fairy Land mönster i 100% Satin bomull på insidan och 100% sammet i Rose Gold färg på utsidan. Den kan tvättas i maskinen på 30 grader. Passar från nyfödd och uppåt.
11377