Till toppen

Yosoy Förvarningsficka, Grön

Produktnummer: 11619
I lager:

med moms

Grön förvarningsficka från Yosoy med tre fickor. Knytsnören i hörnen för att fästa fickan, både uppe och nere, samt i mitten uppe.

  • Förvarningsficka från Yosoy
  • 3 fickor
  • 5 knytsnören
  • Ekologisk bomull
  • Perfekt att knyta på tex. spjälsängen
  • Färg: Grön

Storlek: Längd 54cm x Höjd 32 cm

Information
Färger Grön
Material Ekologisk Bomull
Producent YOSOY

Baby kuvert, sovväska till nyfödd i bambu, Let's Fly

Låt barnet sova tryggt och säkert med baby kuvert/sovväska i 100% bambuviskos. Extremt mjukt, charmigt, omslutande och temperaturreglerande baby kuvert för nyfödda bebisar. Vackert och roligt Let's Fly mönster som passar året runt.
11019

Nyfödd klädpaket Let's Fly

Ett lyxigt klädpaket i 100% GOTS-certifierad ekologisk bomull. Vackert Let's Fly mönster som passar både små flickor och pojkar. Kläd setet innehåller BB-mössa, body med lång ärm, byxa med fot och en sparkdräkt. En garanterad succé hos nybakade föräldrar!
vm-11023
Nyhet

Yosoy Doudou Rabbit muslin snuttefilt, Mint

Yosoy Doudou rabbit är en kramgo liten vän till alla som behöver en kompis. En blandning mellan snuttefilt och gosedjur, tillverkad av en underbar len muslinväv i 100% bomull i färgen mint. Lagom storlek för att kunna följa med som trygghet på alla äventyr.
11281

Yosoy täcke Let's Fly med sammet i beige

Mjukt och skönt täcke i 100% bomulls satin med Let's Fly mönster på ena sidan, och sammet i beige på andra sidan. Används från barnet är nyfödd. Storlek 75cm x 100cm
10951