Till toppen

Yosoy Förvarningsficka, Blå

Produktnummer: 11618
I lager:

med moms

Blå förvarningsficka från Yosoy med tre fickor. Knytsnören i hörnen för att fästa fickan, både uppe och nere, samt i mitten uppe.

  • Rosa förvarningsficka från Yosoy
  • 3 fickor
  • 5 knytsnören
  • Ekologisk bomull
  • Perfekt att knyta på tex. spjälsängen
  • Färg: blå

Storlek: Längd 54cm x Höjd 32 cm

Information
Färger Blå
Material Ekologisk Bomull
Producent YOSOY

Baby kuvert, sparkdräkt och BB-mössa, Dreaming Whales

En mycket uppskattad present till nyfödda bebisar. Mjuk, omslutande och temperaturreglerande kuvert gjord i 100% bambuviskos, med matchande 100% ekologiska kläder; sparkdräkt och BB-mössa. Vackert Dreaming Whales mönster som passar året runt.
vm-11053

Babytäcke och kuddset i bambu, 0-3 år - Dreaming Whales

Set till baby som innehåller täcke och kudde i supermjuk bambuviskos med allergivänlig fyllning. Vackert mönster Dreaming Whales. Storlek 75cm x 100cm på täcke som passar barn från 0-3 år. Perfekt i spjälsängen och vagnen.
10927

Yosoy 100% Merinoull Jersey babyfilt, Blå

Babyfilt av högsta kvalitet i 100% naturlig merinoull i vacker blå färg från Yosoy. Som är underbar mjuk och lyxig! Merinoull kännetecknas av unik mjukhet och fluffighet, samt att den hjälper till att bibehålla optimal kroppstemperatur och är allergivänlig.
10945

Yosoy Bambu Badcape, Blue

Bambu badcape i vacker blå färg som passar från nyfödd och upp till 3-4 års åldern. Storleken (100cm x 100cm) gör att du kan linda barnet bekvämt in i handduken med huva efter badet. Bambu handdukar absorberar vatten snabbt och är lent och skonsamt mot barnets sensitiva hud.
10896