Till toppen

Yosoy Bambu Babynest, Vintage Roses

Produktnummer: 10163
I lager:

med moms

Babynest i bambu från YOSOY utformat för spädbarn för att ge dem en känsla av säkerhet och en mysig plats att sova under sin första tid i livet. Mjuka kanter som skyddar barnet mot att falla ut. Vackert Vintage Roses mönster.

Enkel och smidig att ta med på resan. Den kan användas för att sova i föräldrarnas säng eller i en vanlig spjälsäng/barnsäng, men också i soffan, på terrassen eller under resor. YOSOY Babynest är fylld med anti-allergisk skum av polyester och överdrag är i 100% bambu, som känns skönt mot ditt barns sensitiva hud. Alla element kan tas bort för att säkert tvätta den i tvättmaskinen. Babynestet är öppningsbart i ena kortsidan.

Storlek madrass: 30 cm x 65 cm

En härlig plats för din bebis att vila och leka på!

Alla produkter har organisk certifierats enligt OEKO-TEX Standard 100-certifiering, använder material i första klass och uppfyller EU:s standarder (vilket säkerställer att barnen är omgivna av material som är fria från farliga ämnen eller skadliga kemikalier). Tillverkad i en fabrik med hållbara, rättvisa arbets- och produktionsvillkor. Tillverkad i Polen.


Tvättråd:
Tvättas separat efter att du har tagit bort madrassen från kokongens botten. Vi rekommenderar att tvätta på delikat program i 30 grader, centrifugera med lägsta möjliga hastighet, torka platt. Torktumla ej.


Panda som håller i en bambu kvist

Fördelar med bambu:

  • Bambu viskos är väldigt mjuk och har en silke-lik känsla, vilket ger din bebis en komfortabel och lyxig känsla.

  • Ekologisk - Bambu växer snabbt och behöver varken pesticid eller gödning, eftersom den har en naturlig resistens mot skadedjur och svamp.

  • Icke-Allergisk - Den orsaker inte allergiska reaktioner på bebisens hud eftersom den växer naturligt.

  • Termo-Kontroll - Bambu viskos har temperaturstyrda egenskaper, som håller bebisarna svala på sommaren och varma på vintern.

  • Andas - Tyget är mycket andningsbart, och gör det perfekt för nyfödda och bebisar.
  • Absorbent - Bambu viskos absorberar upp till 60% mer fuktighet än bomull. Den absorberar också obehagliga luktar.
Information
Storlek Storlek madrass: 30 cm x 65 cm
Kön Flickor
Färg namn Vit
Färger Kräm
Materialspecifikation 100% Bambuviskos
Material Ekologisk Bambu
Mönster Vintage Roses
Certifiering OEKO-TEX Standard 100-certifiering, GOTS (Global Organic Textile Standard)
Tvättråd Maskintvätt i 30 grader, Ska inte torktumlas, Stryk med låg värme, Tål inte blekningsmedel, Hängtorkning, Använd mjukgörare, Använd tvättmedel för ull
Producent YOSOY
Åldersgrupper Nyfödd - 0-6 mån, Spädbarn 0-12 mån

Yosoy bambu sänghimmel, Vintage Roses

Sänghimmel Vintage Roses är en vacker dekoration i bebisrummet eller barnrummet. Mönstret med vintage rosor är tidlöst och passar perfekt i ett flickrum.
10194