Till toppen

Yosoy Baby

YOSOY är vår andra producent från Polen som tillverkar bebis produkter som används från barnets första ögonblick i livet.

Ett barns födelse är ett speciellt ögonblick som man behöver att förbereda sig ordentligt på. En ny familjemedlem omgiven av föräldrarnas kärlek behöver också många användbara saker som gør livet før mamma och barn lättare. När du köper föremål för spädbarn är det värt att överväga vad som kommer att vara nödvändigt under de första månaderna av livet. YOSOY  erbjuder produkter som kommer att fungera från den första dagen i ditt barns liv, till exempel babyfiltar, nyföddkläder, täcken, kuddar, tryckfria strumpor och många andra tillbehör av ekologisk bomull och bambu. Förutom hög kvalitet och estetik i utförandet, kännetecknas våra produkter för nyfödda en vacker design och har säkerhetsintyg som OEKO-TEX 100 STANDARD Class 1 Certificate, GOTS ( Global Organic Textile Standard), FIRA CERTIFICATE and Health Quality Certificate för fyllningen som finns i täcken, kuddar, babynest mm.

Namnet YOSOY betyder Jag är på spanska.
Jag är. Helt enkelt. Här och nu.
Ärligt
Sant
Det vackraste ... - det här är YOSOY och det är den världen vi skapar.

YOSOY är ett team av kreativa människor, vars positiva idéer resulterar i projekt som använder de allra bästa materialen och högkvalitativt europeiskt ekologisk bomullsgarn och bambuviskos.

YOSOY-teamet ser till att alla produkter görs med största omsorg och säkerhet. Med perfekt kvalitet genom perfekt utförande och originalvävningar.