Till toppen

Yosoy åkpåse till babyskydd i bil, Exotic Leaves

Produktnummer: 10992
I lager:

med moms

En lyxig åkpåse till babyskyddet i bilen med vackert Exotic Leaves mönster i 100% bambuviskos på insidan och 100% sammet mörk grön färg på utsidan. Den kan tvättas i maskinen på 30 grader. Perfekt för den första bilresan hem från BB.

Med en värmande åkpåse till babyskyddet i bilen får ditt barn en mysigare bilresa. Åkpåsen fästs enkelt i babyskyddet för att ditt barn ska åka bil tryggt och bekvämt. Passar alla babyskydd med 3-punkts säkerhetsbälten. Kan också användas i barnvagnens liggdel när ni ska gå på köpcentrum, eller på höst/vår när det inte är så kallt tex.

Öppning med dragkedja som går runt åkpåsen

Storlek: 70cm x 40cm

På insidan är det vackert 100% bambuviskos tyg med Exotic Leaves mönster och på utsidan 100% sammet i mörk grön färg. Matcha med bambu swaddle filt, täcken, kuddar m.m. i samma mönster.


 

Information
Producent YOSOY
Mönster Exotic Leaves
Storlek 70cm x 40cm
Certifiering OEKO-TEX Standard 100-certifiering
Färg Mörk grön
Tvättråd Maskintvätt i 30 grader, Stryk med låg värme, Sensitive tvättmedel avsedda för barn, använd mjukgörare, Använd delikat program
Material 100% Bambuviskos, 100% Sammet
Nyhet

Baby kuvert, sovväska till nyfödd i bambu, Exotic Leaves

Låt barnet sova tryggt och säkert med baby kuvert/sovväska i 100% bambuviskos. Extremt mjukt, charmigt, omslutande och temperaturreglerande baby kuvert för nyfödda bebisar. Vackert Exotic Leaves mönster som passar året runt.
11016
Nyhet

Sovpåse i bambu till baby, 0-18 mån - Exotic Leaves

Låt barnet sova tryggt och säkert med sovpåse i 100% bambuviskos. En sovpåse är ett alternativ som ersätter sängkläder och ger jämn temperatur. Vackert Exotic Leaves mönster. Den långa dragkedjan gör sovpåsen lätt att ta på samtidig som barnet inte kan sparka av sig den.
vm-11003
Nyhet

YOSOY Bambutäcke 75x100cm, Exotic Leaves

Babytäcke i 100% premium bambu till nyfödd från 0-3 år. Gjord i den mjukaste bambu du kan tänka dig! Len och skön att ha direkt på huden. Vackert exotic leaves mönster.
10960