Till toppen

Yosoy åkpåse och handmuff, Vintage Roses

Produktnummer: 10504
I lager:

med moms

Lyxig åkpåse i svart med Vintage Roses med matchande handmuff som man fäster på vagnen. Så slipper man kalla händer på promenaden! Super mjuk och härlig fyllning med imitations päls. Det här setet får du definitivt komplimanger på! FRI FRAKT & FRI RETUR vid byte!

Klar för kallare väder med åkpåse och handmuff från Yosoy med underbar imitations päls. 

Paketet innehåller:

1. Lyxig åkpåse från Yosoy som är motståndskraftig mot smuts, vatten och snö. Skyddar också mot vind. Mycket mjuk och skön fleece inuti. Den har universella hål för fempunktsbältesfäste som gör att du kan justera åkpåsen till vilken barnvagn som helst. Den elastiska överdelen med avtagbar pälsimitation kan användas som huva eller vikas bakåt. På åkpåsens nedre del är det dragkedja på båda sidor, så att påsen lätt kan omvandlas till en sittdyna utan lock.

2. Med SCANDI-muffen blir en promenad varm även på de kallaste dagarna! Du fäster den lätt på barnvagnen och du behöver inte oroa dig för kalla händer. Muffen har ett otroligt mjukt plyschfoder samt ett vattentätt och vindtätt yttre skal med snygg pälsimitation på kanten. Allt detta innebär att muffen skyddar föräldrarnas händer mot ogynnsamma väderförhållanden.

Information
Producent YOSOY
Mönster Vintage Roses
Storlek Åkpåse: Längd 100 cm x bredd 50 cm, Handmuff: 40 cm x 25 cm
Certifiering FIRA Certificate (icke-allergiframkallande fyllning - silicon non-woven fabric)
Färg Svart
Tvättråd Maskintvätt i 30 grader, Tål inte blekningsmedel, Ta bort pälsen när den ska tvättas, Kan rengöras med en våt trasa.
Material Yttermaterial av 100% polyester, med en vattentät beläggning, Fyllning: antiallergiskt non-woven silikontyg.

Yosoy 100% Merinoull babyfilt, Puder rosa

Underbar mjuk och lyxig 100% naturlig merinoull filt i puder rosa färg från Yosoy. Merinoull kännetecknas av unik mjukhet och fluffighet, samt att den hjälper till att bibehålla optimal kroppstemperatur och är allergivänlig.
10288
Nyhet

Yosoy handmuff Scandi Rosa

Med handmuffen blir en promenad varm även på de kallaste dagarna! Du fäster den lätt på barnvagnen och du behöver inte oroa dig för kalla händer. Snygg rosa färg som matchar åkpåse i beige med blommor.
10431