Till toppen

Underkläder

Här kommer supermjuka, bekväma bambutrosor, bh, strumpor, sockor och nattkläder av högsta kvalitet frånn Movesgood. Tillverkade i ett miljövänligt bambu lyocell-material som andas, har antibakteriella egenskaper og är skonsamt mot känslig hud. Etiskt tillverkat med en hållbar medvetenhet för din kropp och vår planet.

Sortera på:
Nyhet

3 par Unisex Bambu ankelstrumpor, svart

Movesgood 3 par unisex svarta ankelstrumpor One Size, i ett supermjukt bambu lyocelltyg som andas och har antibakteriella egenskaper. Njut av mjukheten och behåll en fräsch känsla tack vare bambuns andningsförmåga.
11642
Nyhet

3 par Unisex Bambu ankelstrumpor, vit

Movesgood 3 par unisex vita ankelstrumpor One Size, i ett supermjukt bambu lyocelltyg som andas och har antibakteriella egenskaper. Njut av mjukheten och behåll en fräsch känsla tack vare bambuns andningsförmåga.
11641

Robbie nattskjorta, Dark Blue

En underbar skön mörkblå nattskjorta med krage och knappar i ett mjukt och silkeslent bambu lyocelltyg. Materialet andas, är snällt mot känslig hud och har antibakteriella egenskaper, vilket gör det perfekt att sova i.
vm-11610

Robbie nattskjorta, Grey

En underbar skön grå nattskjorta med krage och knappar i ett mjukt och silkeslent bambu lyocelltyg från Movesgood. Materialet andas, är snällt mot känslig hud och har antibakteriella egenskaper, vilket gör det perfekt att sova i.
vm-11613

Robbie nattskjorta, Kit White

En underbar skön ljusgrå nattskjorta med krage och knappar i ett mjukt och silkeslent bambu lyocelltyg. Materialet andas, är snällt mot känslig hud och har antibakteriella egenskaper, vilket gör det perfekt att sova i.
vm-11616

Vad är Slow Fashion?

Slow Fashion är en medvetenhet och inställning till mode som förespråkar kvalitet framför kvantitet, både i produkt och produktion.

Vad är Bambu Lyocell?

Bamboo Lyocell är gjord av ren organisk bambumassa; den krossas, tvättas och spins till garn. Bambu lyocell är en förnybar växtkälla. Bambu lyocell är ...