Till toppen

Toppar & Cardigans

Här hittar du dina nya favorit-toppar i supermjuk miljövänlig bambu lyocell från Movesgood. Välj mellan toppar, t-shirts, hoodies, tröjor och cardigans tillverkad i en förstklassig kvalitet av etiskt ekologiskt, hållbart bambu Lyocell-material. De stickade bambukläderna blandas med återvunnen kashmir som ger ett supermjukt och exklusivt klädmaterial som både är skonsamt för din kropp och vår planet.

Sortera på:

Chatrina Poncho Top, Brown

Tunnstickad brun topp i loose fit-modell med 3/4-ärmar i en supermjuk och lätt bambu- och kashmirblandning, från Movesgood. Perfekt att ha både som mysplagg hemma eller fin på jobbet.
vm-11507

Chatrina Poncho Top, Dark Blue

Tunnstickad mörk blå topp i loose fit-modell med 3/4-ärmar i en supermjuk och lätt bambu- och kashmirblandning, från Movesgood. Perfekt att ha både som mysplagg hemma eller fin på jobbet.
vm-11515

Chatrina Poncho Top, svart

Tunnstickad svart topp i loose fit-modell med 3/4-ärmar i en supermjuk och lätt bambu- och kashmirblandning, från Movesgood. Perfekt att ha både som mysplagg hemma eller fin på jobbet.
vm-11506

Cindy Top, Black

Enkel svart topp från Movesgood med rak passform, rund halsringning och långa ärmar i ett mjukt bambu lyocelltyg. Detta klassiska plagg passar vid alla tillfällen - hemma, på jobbet eller ute. Kan enkelt matchas med byxor eller kjolar, under kavajer och jackor.
vm-11518

Cindy Top, Kit White

Enkel ljusgrå topp från Movesgood med rak passform, rund halsringning och långa ärmar i ett mjukt bambu lyocelltyg. Detta klassiska plagg passar vid alla tillfällen - hemma, på jobbet eller ute. Kan enkelt matchas med byxor eller kjolar, under kavajer och jackor.
vm-11521

Hommi Hoodie, Black

Tunnstickad svart hoodie i rak modell, med långa snören i en bambu/kashmirblandning från Movesgood. Den är lika elegant som den är mjuk. Ligger lätt och supermjukt på kroppen tack vare det naturliga materialet som andas. Du kan matcha hoddien med både kjolar och byxor, kan användas på jobbet, hemma eller ute. Kashmir och bambu är supermjukt och snällt mot känslig hud.
vm-11553

Hommi Hoodie, Brown

Tunnstickad brun hoodie i rak modell, med långa snören i en bambu/kashmirblandning från Movesgood. Den är lika elegant som den är mjuk. Ligger lätt och supermjukt på kroppen tack vare det naturliga materialet som andas. Du kan matcha hoddien med både kjolar och byxor, kan användas på jobbet, hemma eller ute. Kashmir och bambu är supermjukt och snällt mot känslig hud.
vm-11554

Hommi Hoodie, Dark Grey

Tunnstickad mörk grå hoodie i rak modell, med långa snören i en bambu/kashmirblandning från Movesgood. Den är lika elegant som den är mjuk. Ligger lätt och supermjukt på kroppen tack vare det naturliga materialet som andas. Du kan matcha hoddien med både kjolar och byxor, kan användas på jobbet, hemma eller ute. Kashmir och bambu är supermjukt och snällt mot känslig hud.
vm-11558

Olivia Top, Black

Oversized svart t-shirt i boxig modell med 3/4-pingvinärmar från Movesgood. Passformen är avslappnad och passar alla figurer. Tillverkad i ett supermjukt och miljövänligt bambu lyocell-material som andas och är skonsamt mot känslig hud.
vm-11581

Olivia Top, Dark Blue

Oversized mörkblå t-shirt i boxig modell med 3/4-pingvinärmar från Movesgood. Passformen är avslappnad och passar alla figurer. Tillverkad i ett supermjukt och miljövänligt bambu lyocell-material som andas och är skonsamt mot känslig hud.
vm-11584

Olivia Top, Mole

Oversized beige t-shirt i boxig modell med 3/4-pingvinärmar från Movesgood. Passformen är avslappnad och passar alla figurer. Tillverkad i ett supermjukt och miljövänligt bambu lyocell-material som andas och är skonsamt mot känslig hud.
vm-11593

Olivia Top, White

Oversized vit t-shirt i boxig modell med 3/4-pingvinärmar från Movesgood. Passformen är avslappnad och passar alla figurer. Tillverkad i ett supermjukt och miljövänligt bambu lyocell-material som andas och är skonsamt mot känslig hud.
vm-11599

Vad är Slow Fashion?

Slow Fashion är en medvetenhet och inställning till mode som förespråkar kvalitet framför kvantitet, både i produkt och produktion.

Vad är Bambu Lyocell?

Bamboo Lyocell är gjord av ren organisk bambumassa; den krossas, tvättas och spins till garn. Bambu lyocell är en förnybar växtkälla. Bambu lyocell är ...