Till toppen

Täcken

Täcken för baby och barn i ekologisk bambu och bomull. Mjuka och sköna och fria från onödiga kemikalier och besprutningsmedel. Du behöver inte använda påslakan och örngott på våra täcken och kuddar. Bra för plånboken och för vår miljö!

Passar perfekt till vaggan, vagnen, spjälsängen eller i juniorsängen. Alla våra produkter produceras noggrant och är designad och testad för att säkerställa slutprodukten av hög kvalitet. Tygerna som används är tillverkade i EU och har OEKO-TEX STANDARD 100 Certificate (testat för skadliga ämnen)och GOTS certifiering  ( Global Organic Textile Standard) . Alla våra produkter till bebisar, utan undantag, tillverkas i EU.


Sortera på: Namn (a > ö)
Rea

Nyfödd paket Aeroplanes- täcke och kudde + stickat filt blå

I det här paketet får du täcke + kudde + stickat filt i supermjuk bambuviskos med mönstret Aeroplanes. Du får med en vacker filt i baby blå färg som också är tillverkad i 100% bambuviskos.
10271

Nyfödd paket Aeroplanes- täcke och kudde + stickat filt ecru

Underbart mjukt bambutäcke, kudde och stickad filt i 100% bambuviskos. Snyggt mönster med flygplan och text på städer i rött och blått med en enfärgat filt i kräm. Passar både till små pojkar och flickor. Fri Frakt på Allt!
10270

Nyfödd paket Japanese - täcke och kudde + stickat filt ecru

I det här paketet får du täcke + kudde + stickat filt i supermjuk bambuviskos med mönstret Japanese Flowers. Du får en supermjuk krämfärgat stickat bambufilt till.  
10272

Nyfödd paket Japanese - täcke och kudde + stickat filt rosa

I det här paketet får du täcke + kudde + stickat filt i supermjuk bambuviskos med mönstret Japanese Flowers från Yosoy. Du får en väldigt mjuk och skön baby rosa stickat bambu filt till.
10273
Rea

Nyfödd paket Moon - täcke och kudde + stickat filt blå

I det här paketet får du täcke + kudde + stickat filt i supermjuk bambuviskos med mönstret Moon. Du får en vacker baby blå stickat bambufilt till.  
10275

Nyfödd paket Moon - täcke och kudde + stickat filt ecru

I det här paketet får du täcke + kudde + stickat filt i supermjuk bambuviskos med mönstret Moon från Yosoy. Du får en vacker krämfärgat stickat bambu filt till.  
10274

Nyfödd paket Vintage - täcke och kudde + stickat filt ecru

I det här paketet får du täcke + kudde + stickat filt i supermjuk bambuviskos med mönstret Vintage Roses. Du får  krämfärgat (ecru) stickat filt i den mjukaste bambuviskosen du kan tänka dig.  
10277

Nyfödd paket Vintage - täcke och kudde + stickat filt rosa

I det här paketet får du täcke + kudde + stickat filt i supermjuk bambuviskos med mönstret Vintage Roses. Du får en vacker baby rosa stickat bambufilt till.  
10276

Varför använda bambu?

Vi vill dela vår kärlek till bambu med dig och hjälpa dig och din familj att ha det bästa i livet, precis som naturen avsåg.

Vad är GOTS certifiering?

Ekologisk bomull betyder att den är odlad helt utan konstgödsel och kemiska bekämpningsmedel.