Till toppen

Täcken till juniorsäng

När barnet har växt ur spjälsängen kan det vara dags att uppgradera till en juniorsäng. Då behövs ofta ett större täcke och kudde också. Alla våra täcken och kuddar till bebisar, utan undantag, tillverkas i EU. Du behöver inte använda påslakan och örngott på våra täcken och kuddar. Bra för plånboken och för miljön!


Sortera på: Namn (a > ö)
Rea

Pulp Bomullstäcke & kudde 100x135cm, Hedgehogs

Täcke och kudde som passar till juniorsängen med roligt igelkott mönster. Tillverkad i ekologisk bomull och har härlig fluffig fyllning som är gjord av anti-allergisk polyester.
10152
Rea

Pulp Bomullstäcke & kudde 100x135cm, Mint Pandas

Täcke och kudde som passar till juniorsängen med roligt panda mönster i mint färg. Tillverkad i ekologisk bomull och har härlig fluffig fyllning som är gjord av anti-allergisk polyester.
10153
Rea

Pulp Bomullstäcke & kudde 100x135cm, Pink Pandas

Täcke och kudde som passar till juniorsängen med roligt panda mönster i rosa färg. Tillverkad i ekologisk bomull och har härlig fluffig fyllning som är gjord av anti-allergisk polyester.
10154

Hållbart miljö med rätt tvätt

När vi tar ut resurser från naturen blir begreppet hållbart att naturen ska kunna återhämta sig av egen kraft och att vi inte förorenar och förstör.