Till toppen

Täcken med sammet eller fleece

Tunna sköna ekologiska täcken med sammet (Yosoy) eller Minky fleece (Pulp) på ena sidan och ekologisk bomullstyg på den andra sidan. Perfekt att använda i vagnen, soffan eller i sängen när det inte är som kallast. 


Sortera på: Namn (a > ö)
Rea

Pulp Minky fleece kudde, Cats

Jätteskön kudde med minky fleece på den ena sidan och ekologisk bomullstyg med roligt katt mönster på andra sidan.
10638
Rea

Pulp Minky fleece kudde, Raccoons

Super mjuk och skön kudde med grå fleece på ena sidan och 100% bomull på andra sidan med roligt tvättbjörn mönster. Allergi vänlig fyllning i polyester.
10096
Rea

Pulp Minky fleece tunt täcke, Avocado

Super mjuk och skönt tunt täcke med ljus grå fleece på ena sidan och ekologisk bomull på andra sidan med roligt avokado mönster. Allergi vänlig fyllning i polyester.
10196
Rea

Pulp Minky fleece tunt täcke, Cows

Skönt täcke med supermjuk fleece på ena sidan och bomullstyg på andra sidan med roligt ko mönster i glada färger. Passar både till flickor och pojkar från 0-3 år.
10088
Rea

Pulp Minky fleece tunt täcke, Dinos

Skönt täcke med supermjuk fleece på ena sidan och bomullstyg på andra sidan med roligt dinosaur mönster i glada färger. Passar både till flickor och pojkar.
10148
Rea

Pulp Minky fleece tunt täcke, Dogs

Super mjuk och skönt tunt täcke med ljus grå fleece på ena sidan och ekologisk bomull på andra sidan med roligt hund mönster. Allergi vänlig fyllning i polyester.
10197
Rea

Pulp Minky fleece tunt täcke, Giraffes

Ett täcke som har jätte mjuk minky fleece på ena sidan i vacker mint grön färg och på andra sidan Giraffe mönster som matchar kudde och filtar i samma mönster.
10195
Rea

Pulp Minky fleece tunt täcke, Koala Bear

Skönt täcke med supermjuk fleece på ena sidan och bomullstyg på andra sidan med roligt koala björn mönster. Passar både till flickor och pojkar från 0-3 år.
10090
Rea

Pulp Minky fleece tunt täcke, Raccoons

Skönt täcke med supermjuk fleece på ena sidan och bomullstyg på andra sidan med roligt tvättbjörn mönster. Passar både till flickor och pojkar från 0-3 år.
10091

Pulp Minky fleece tunt täcke, Strawberries

Skönt täcke med supermjuk fleece på ena sidan och bomullstyg på andra sidan med vackert jordgubbsmönster i glada färger. Passar både till flickor och pojkar från 0-3 år.
10089
Rea

Pulp Minky tunt fleece täcke, Cats

Super mjuk och skönt tunt täcke med grå fleece på ena sidan och ekologisk bomull på andra sidan med roligt katt mönster. Allergi vänlig fyllning i polyester.
10198
Nyhet

Yosoy tunt täcke Baby Deer med sammet i rosa

Mjukt och skönt täcke i 100% bomulls satin med Baby Deer mönster på ena sidan, och sammet i rosa på andra sidan. Används från barnet är nyfödd. Storlek 75cm x 100cm
10952