Till toppen

Täcken för nyfödda

Täcken och kuddar i 100% ekologisk bambu och bomull för nyfödda med allergivänlig polyester fyllning med vackra och roliga mönster - Du behöver inte använda påslakan och örngott på våra täcken och kuddar. Bra för plånboken och för vår miljö!

Passar perfekt till vagnen och vaggan. Alla våra produkter produceras noggrant och är designad och testad för att säkerställa slutprodukten av hög kvalitet. Tygerna som används är tillverkade i EU och har OEKO-TEX STANDARD 100 klass 1 Certificate (testat för skadliga ämnen) och GOTS certifiering (Global Organic Textile Standard). Tillverkade i fabriker med hållbara, rättvisa arbets- och produktionsvillkor.


Sortera på: Namn (a > ö)
Rea

Pulp Eko Bomull bebistäcke och kudde 72cm x 52 cm, Green Dino

Skönt täcke och kuddset i ekologisk bomull med allergivänlig polyester fyllning. Roligt grönt dinosaur mönster. Storleken passar perfekt i vagn och vagga.
10083

YOSOY Bambutäcke till nyfödd 65x75cm, Japanese Flowers

Täcke i 100% bambuviskos från YOSOY med allergivänlig fyllning. Den här storleken passar nyfödd och upp till 6 månader. Vackert mönster - japanska blommor i rosa, som vi har matchande kudde, lakan, swaddle filt och kläder till.
10188

YOSOY Bambutäcke till nyfödd 65x75cm, Moon

Täcke i 100% bambuviskos från YOSOY med allergivänlig fyllning. Den här storleken passar nyfödd och upp till 6 månader. Roligt mönster med måne, planeter och rymdskepp. Matcha med kudde i samma mönster.
10189

YOSOY Bambutäcke till nyfödd 65x75cm, Vintage Roses

Bambutäcke till baby 0-6 månader i den mjukaste bambuviskosen du kan tänka dig! Vackert vintage rosor mönster.
10168

Hållbart miljö med rätt tvätt

När vi tar ut resurser från naturen blir begreppet hållbart att naturen ska kunna återhämta sig av egen kraft och att vi inte förorenar och förstör.

Vad är GOTS certifiering?

Ekologisk bomull betyder att den är odlad helt utan konstgödsel och kemiska bekämpningsmedel.