Till toppen

Täcke och kuddset

Täcke och kuddset i ekologisk bambu och bomull till baby och barn. Vackra och roliga mönster.

OBS! Använd EJ påslakan och örngott på våra täcken och kuddar. Bra för bebis, miljön och plånboken!

Förat: Ju mindre textiler du har i sängen till din baby ju bättre. Det minskar risken för spädbarnsdöd. Våra täcken och kuddar är gjorda för att ligga direkt på bebisens hud, och de är tillverkade av 100% ekologiska tyger och fyllning som är 100% säkra för ditt barn. 

Allergivänlig fylning och är tillverkad i EU med tyger från EU och har OEKO-TEX STANDARD 100 Certificate Class 1, samt GOTS (Global Organic Textile Standard) certifiering. Les mer i vår storleksguide för barntäcken >>


Sortera på:
Rea

Pulp Bomull bebistäcke och kudde 72cm x 52 cm, Dogs

Skönt täcke och kuddset i ekologisk bomull med allergivänlig polyester fyllning. Roligt hund mönster i grå färg. Storleken passar perfekt i vagn och vagga.
10158
Rea

Pulp Eko Bomull bebistäcke och kudde 72cm x 52 cm, Green Dino

SISTA KVAR! Nu har DU sjansen! Skönt täcke och kuddset i ekologisk bomull med allergivänlig polyester fyllning. Roligt grönt dinosaur mönster. Storleken passar perfekt i vagn och vagga.
10083
Rea

Pulp Bomull bebistäcke och kudde 72cm x 52 cm, Raccoons

SISTA KVAR! Nu har DU sjansen! Skönt täcke och kuddset i ekologisk bomull med allergivänlig polyester fyllning. Roligt tvättbjörn mönster. Storleken passar perfekt i vagn och vagga.
10084
Rea

Pulp Bomull bebistäcke och kudde 72cm x 52 cm, Cats

SISTA KVAR! Nu har DU sjansen! Skönt täcke och kuddset i ekologisk bomull med allergivänlig polyester fyllning. Roligt katt mönster. Storleken passar perfekt i vagn och vagga.
10085
Rea

Pulp Bomull bebistäcke och kudde 72cm x 52 cm, Hedgehogs

Skönt täcke och kuddset i ekologisk bomull med allergivänlig polyester fyllning. Roligt igelkott mönster. Storleken passar perfekt i vagn och vagga.
10159
Rea

Pulp Eko Bomullstäcke och kudde 80x100cm, Cow

Skönt täcke och kuddset i ekologisk bomull med allergivänlig polyester fyllning. Roligt ko mönster. Storleken passar perfekt i spjälsängen och till barn från 0-3 år
10097
Rea

Pulp Bomullstäcke och kudde 80x100cm, Avocado

SISTA 2 KVAR! Nu har DU sjansen! Täcke och kudde i ekologisk bomull till bebis med allergivänlig fyllning. Roligt avokado mönster. Passar perfekt till spjälsängen. Sängkläderna är tillverkade av två sidor högkvalitativ 100% ekologisk bomull. Den ena sidan har roligt avocado mönster och den andra mint grön med vita prickar.
10160
Rea

Pulp Bomullstäcke & kudde 80x100cm, Raccoons

Täcke och kudde i ekologisk bomull till bebis med allergivänlig fyllning. Roligt tvättbjörn mönster. Passar perfekt till spjälsängen. Sängkläderna är tillverkade av två sidor högkvalitativ 100% ekologisk bomull. Den ena sidan har roligt tvättbjörn mönster och den andra vitt med svarta tassar.
10640

Pulp Bomullstäcke och kudde 100x135 cm, Wise Owls

Täcke och kudde i ekologisk bomull till bebis med allergivänlig fyllning. Roligt uggla mönster. Passar perfekt till juniorsängen. Sängkläderna är tillverkade av två sidor högkvalitativ 100% ekologisk bomull. Den ena sidan har roligt ugglor mönster och den andra vitt med grå stjärnor.
11128

Nyfödd täcke & kuddset 0-8 mån - Aeroplanes

Startkit till nyfödd som innehåller täcke och kudde i supermjuk bambuviskos med allergivänlig fyllning. Roligt mönster; Aeroplanes. Passar utmärkt i både barnvagnen och vaggan.
10270

Nyfödd täcke & kuddset 0-8 mån - Moons

Startkit till nyfödd som innehåller täcke och kudde i supermjuk bambuviskos med allergivänlig fyllning. Vackert mönster; Moons. Passar utmärkt i både vagnen och vaggan. Nu 15% Rabatt Spara 103:- och få det fraktfritt
10274
Rea

Pulp Bambu Baby täcke & kudde, Pineapple

Täcke och kuddset i 100% bambu till baby med fint ananas mönster. Kvalster gillar inte bambu, så det här är ett mycket bra val för att hålla bebisens säng kvalster fri tillsammans med lakan i bambu.
10050

Storleksguide barntäcken

Vilken storlek på barntäcket är den rätta? Här får du en liten guide på vilka babytäcken som passar...

Varför borde barn sova i bambu sängkläder?

En av de viktigaste sakerna som en baby behöver för att utvecklas ordentligt är sömn.

Vad är GOTS certifiering?

Ekologisk bomull betyder att den är odlad helt utan konstgödsel och kemiska bekämpningsmedel.

Vad betyder OEKO-TEX märkningen?

STANDARD 100 från OEKO-TEX® är en av världens mest kända märkningar för textilier som testats för skadliga ämnen.