Till toppen

Summer Newborn, Silver

Produktnummer: 10631
I lager:

med moms

Välkomna små tjejer eller pojkar till världen med det här sköna paketet i 100% bambuviskos! Färgen silver och swaddle filten i eukalyptus passar både till små flickor och pojkar. Redo för sommaren i silkeslen bambu sparkdräkt med kort ärm som har knappar hela vägen ner. FRI FRAKT på ALLT!

Underbar mjuk sparkdräkt med kort ärm, nickelfria knappar ner hela vägen för att underlätta blöjbyte. En stor lyxig swaddlefilt i 100% bambuviskos som är luftig, len och bekväm mot huden och tillåter huden att andas. Bambumaterialet är speciellt bra för spädbarn då den är naturligt temperaturreglerande. 

Du får den färdig inslagen som present - redo för att ges bort till den du önskar.


Panda som håller i en bambu kvist

Fördelar med bambu:

  • Bambu viskos är väldigt mjuk och har en silke-lik känsla, vilket ger din bebis en komfortabel och lyxig känsla.

  • Ekologisk - Bambu växer snabbt och behöver varken pesticid eller gödning, eftersom den har en naturlig resistens mot skadedjur och svamp.

  • Icke-Allergisk - Den orsaker inte allergiska reaktioner på bebisens hud eftersom den växer naturligt.

  • Termo-Kontroll - Bambu viskos har temperaturstyrda egenskaper, som håller bebisarna svala på sommaren och varma på vintern.

  • Andas - Tyget är mycket andningsbart, och gör det perfekt för nyfödda och bebisar.

  • Absorbent - Bambu viskos absorberar upp till 60% mer fuktighet än bomull. Den absorberar också obehagliga luktar.

Kläder variant storlek
Storlek i cm 56 cm
Information
Producent YOSOY
Storlek Storlek filt: 120cm x 120cm
Mönster Eucalyptus
Certifiering OEKO-TEX Standard 100-certifiering, GOTS (Global Organic Textile Standard)
Färg Silver
Tvättråd Maskintvätt i 30 grader, Ska inte torktumlas, Stryk med låg värme, Tål inte blekningsmedel, Hängtorkning, Sensitive tvättmedel avsedda för barn, använd mjukgörare
Material 100% Bambuviskos
Rea

Yosoy bambu body med kort ärm, Silver

Silkeslen body med kort ärm i vacker Silver färgat bambuviskos. Bambu är ett mycket uppskattat material för bebisar; det andas och är temperatur reglerande. Matchande sparkbyxa och mössa i samma färg.
vm-10580

Yosoy bambu klänning med kort ärm, Silver

Extremt mjuk och jättesöt bodyklänning i Silver grå färg från Yosoy. Tillverkad i 100% bambuviskos - Superlätt, mjukt och skönt tyg - perfekt för sommaren.
vm-10570
Rea

Yosoy Bambu nyfödd babymössa, Silver

Silkeslen babymössa med frill gjord i 100% bambuviskos i vacker silver färg. Matcha med body eller sparkbyxa i samma färg. Bambu är ett mycket uppskattat material till nyfödda och bebisar då det är temperatur reglerande och andas.
10547