Till toppen

Stickade filtar

Stickade babyfiltar av 100% bambuviskos och certifierad ekologisk bomull, samt 100% merinoull från mulesing fria får i Australien. Mycket mjuka och andningsbara, perfekt för bebisar och små barn. Tillverkad av de bästa materialen i EU för att säkerställa barnens säkerhet och komfort. Mycket användarvänliga filtar från barnet är nyfödd. Perfekt gåva till babyshower.


Sortera på:
Rea

Pulp Bambu Baby filt med silver ions, Blue

Underbar stickad filt i bambuviskos i blå färg. Bambu är ett mycket uppskattat material till bebisar då det är temperaturreglerande och andas. En skön filt året runt.
10046
Rea

Pulp Bambu Baby filt med silver ions, Pink Powder

Underbar stickad filt i bambuviskos i puder rosa färg. Bambu är ett mycket uppskattat material till bebisar då det är temperaturreglerande och andas. En skön filt året runt.
10045
Rea

Pulp Bambu Baby filt med silver ions, grå

Underbar stickad filt i bambuviskos i silver grå färg från Pulp. Bambu är ett mycket uppskattat material till bebisar då det är temperaturreglerande och andas. En skön filt året runt.
10028

Välkommen hem paket nyfödd, Grå

Supermjuk och skön stickad filt och body med knut i 100% ekologisk GOTS-certifierad bomull. Bodyen passar från 0-6 månader, och är mycket praktisk. Kan användas som body, pyjamas eller sovsäck. Gör blöjbyte enkelt.
10635

Välkommen hem paket nyfödd, Rosa

Lyxig body med knut i vackert Japanese Flower mönster, och skön stickad filt i 100% ekologisk GOTS-certifierad bomull. En mycket praktisk och väldigt fin present till små flickor. En garanterad succé hos nyblivna föräldrar. FRI FRAKT PÅ ALLT.
10499

Välkommen hem paket nyfödd, blå

Lyxig body med knut i vackert Blue Balloons mönster, och skön stickad filt i 100% ekologisk GOTS-certifierad bomull. En mycket praktisk och väldigt fin present till små pojkar. En garanterad succé hos nyblivna föräldrar. FRI FRAKT PÅ ALLT.
10498

Yosoy 100% Merinoull filt, Kräm

Underbar mjuk och lyxig 100% naturlig merinoull filt i kräm färg från Yosoy. Merinoull kännetecknas av unik mjukhet och fluffighet.
10287

Det här säger våra kunder...

Nyfödd klädpaket Lyx, Grey Leafs
Yosoy muslin swaddle, Grey Leafs
Nyfödd paket Moon - täcke och kudde + stickat filt i bambu
Yosoy sparkbyxa i ekologisk bomull, Vintage Roses

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Hej Jag är mycket nöjd med era produkter, en fantastisk kvalitet 😊 Hoppas att det tunna täcket med sammet kommer snart 😊 Jag har visat ena svärdotter produkterna och hon tycker oxå att de var fantastiska, de fick en liten i januari. Nu väntar vi på nästa barnbarn som kommer i april. Jag kommer absolut att handla mera 😊 Mvh Tina J."
2021-03-14 20:58

Marius Kids Newborn set, Baby Blue
Pulp Bambu Baby Filt med huva, grå elefanter
Angel Teddy Bear, Blue

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Hej! Tack för supersnabb leverans och bra support och uppföljning, allt 5-stjärning! Jag tror även mottagaren är mycket nöjd med produkterna!! Bra kvalitet, superskön filt mm! Tusen tack! / Mvh Katarina B"
2021-03-01 11:38

Yosoy Spring stickat filt, Dirty Blue
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Hej! Så nöjd allt är så fint. Kommer att beställa mer. Anneli N."
2021-03-08 09:31

Yosoy Spring stickat filt, Dirty Blue
Yosoy sparkbyxa i ekologisk bomull, Blue Balloons

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Hej är supernöjd, jättefina. 5 stjärnor. Birgit S."
2021-02-23 15:21