Till toppen

Sparkdräkter

100% ekologiska sparkbyxor i bomull och bambu med lång och kort ärm. Sparkbyxorna kan användas på dagen och som pyjamas på natten. Tillverkad i 100% ekologiska material med extra omtanke till de extra ömtåliga.


Sortera på:

Yosoy sparkdräkt i ekologisk bomull, Vintage Roses

En jättesöt sparkdräkt i supermjuk 100% ekologisk bomull i vackert vintage blommor mönster. Kan användas både på dagen och som pyjamas. Enkel att ta på och av samt blöjbyten, då det är knappar hela vägen ner på båda benen. FRI FRAKT PÅ ALLT.
vm-10219

Yosoy sparkbyxa i ekologisk bomull, Japanese Flowers

En jättesöt sparkbyxa i supermjuk 100% ekologisk bomull i vackert japanska blommor mönster. Kan användas både på dagen och som pyjamas. Enkel att ta på och av samt blöjbyten, då det är knappar hela vägen ner på båda benen. FRI FRAKT PÅ ALLT.
vm-10221

Yosoy sparkbyxa i ekologisk bomull, Grey Leafs

En jättesöt sparkbyxa i supermjuk 100% ekologisk bomull i vackert grått löv mönster. Kan användas både på dagen och som pyjamas. Enkel att ta på och av samt blöjbyten, då det är knappar hela vägen ner på båda benen. FRI FRAKT PÅ ALLT.
vm-10215

Yosoy sparkbyxa i ekologisk bomull, Blue Balloons

Supermjuk sparkbyxa i 100% GOTS-certifierad ekologisk bomull. Vackert ballong-mönster i blått som matchar mössa, body med både kort och lång ärm samt byxa med fot.
vm-10217
Nyhet

Yosoy premium bambu sparkdräkt kort ärm, Dusty Pink

Silkeslen sparkdräkt med kort ärm i vacker Dusty Pink färg, tillverkad i premium ekologisk bambuviskos. Bambu är ett mycket uppskattat material för bebisar; det andas och är temperaturreglerande. Matcha med kläder i samma färg.
vm-10848
Nyhet

Yosoy premium bambu sparkdräkt kort ärm, Beige

Silkeslen sparkdräkt med kort ärm i vacker Beige färg tillverkad i premium ekologisk bambuviskos. Bambu är ett mycket uppskattat material för bebisar; det andas och är temperaturreglerande. Matcha med kläder i samma färg.
vm-10850
Rea

Yosoy bambu sparkdräkt med kort ärm, Silver

Silkeslen sparkdräkt med kort ärm i vacker silver färgat bambuviskos. Bambu är ett mycket uppskattat material för bebisar; det andas och är temperatur reglerande. Matchar body i samma färg. Perfekt för sommaren! FRI FRAKT!
vm-10568
Rea

Yosoy bambu sparkbyxa med kort ärm, Plum

Silkeslen sparkbyxa med kort ärm i vacker plommon färgat bambuviskos. Bambu är ett mycket uppskattat material för bebisar; det andas och är temperatur reglerande. Matchar body i samma färg. Perfekt för sommaren! FRI FRAKT!
vm-10566
Rea

Yosoy bambu sparkbyxa med kort ärm, Dusty Pink

Silkeslen sparkbyxa med kort ärm i vacker Dusty Pink färgat bambuviskos. Bambu är ett mycket uppskattat material för bebisar; det andas och är temperatur reglerande. Matchar body i samma färg. Perfekt för sommaren! FRI FRAKT!
vm-10564
Rea

Summer Newborn, Dusty Pink

Underbar present till små flickor i vacker Dusty Pink färg tillverkad i 100% bambuviskos. Silkeslen mot huden och med kort ärm välkomnar vi sommarvärmen! Swaddla in bebisen i mjuk och skön muslinfilt med vackert Japanese Flowers mönster. Fri Frakt på Allt!
10632

Supermjuk sparkbyxa i 100% GOTS-certifierad ekologisk bomull. Vackert ballong-mönster i blått.
Yosoy sparkbyxa, Blue Balloons
Supermjuk sparkbyxa i 100% GOTS-certifierad ekologisk bomull. Vackert ballong-mönster i blått.
En jättesöt sparkbyxa i supermjuk 100% ekologisk bomull i vackert japanska blommor mönster.
Yosoy sparkbyxa, Japanese Flowers
En jättesöt sparkbyxa i supermjuk 100% ekologisk bomull i vackert japanska blommor mönster.