Till toppen

"Vi har FRI FRAKT på allt, och låga priser!"

Sovsäckar till barn

Sovsäckar till barn i roliga mönster med integrerad kudde och förvaringspåse i samma mönster. Perfekt att använda på sovstunden i förskolan, men kan också användas hemma eller på resor. Praktisk integrerad kudde. Tack vare den långa och helt öppningsbara dragkedjan kan de här sovsäckarna användas som matta för lek, avkoppling eller picknick eller som täcke.


Sortera på:
Nyhet

Pulp sovsäck för barn, Bunnies

Sovsäck för barn med roligt kanin mönster med integrerad kudde och förvaringspåse i samma mönster. Perfekt att använda på sovstunden i förskolan, men kan också användas hemma eller på resor.
10874
Nyhet

Pulp sovsäck för barn, Cars

Sovsäck för barn med bil mönster med integrerad kudde och förvaringspåse i samma mönster. Perfekt att använda på sovstunden i förskolan, men kan också användas hemma eller på resor. Praktisk integrerad kudde.
10879
Nyhet

Pulp sovsäck för barn, Orange Forest

Sovsäck för barn med roliga skogsdjur mönster med integrerad kudde och förvaringspåse i samma mönster. Perfekt att använda på sovstunden i förskolan, men kan också användas hemma eller på resor. Praktisk integrerad kudde.
10873
Nyhet

Pulp sovsäck för barn, Safari

Sovsäck för barn i roligt safari mönster med integrerad kudde och förvaringspåse i samma mönster. Perfekt att använda på sovstunden i förskolan, men kan också användas hemma eller på resor. Praktisk integrerad kudde.
10872