Till toppen

SOMMARENS FAVORITER

Sommarens "Must haves" hittar du här i vår Sommar Shop! Om ni ska på stranden, stugan, båten, campingen eller bobilen så finns det lite grejor som det är bra att ha till ditt lilla hjärta nu i sommar. Se dig runt och om det är något du saknar skicka oss gärna ett mejl post@elliotti.se.

VI ÖNSKAR DIG GOD SOMMAR!

Rea

Pulp Bambu Badponcho, Ecru

Badponcho som fungerar som en badrock i silkesmjuk 100% bambuviskos. Härlig att ta på efter bad både på stranden och hemma i badkaret. Huva med öron. Bambu absorberar fukt bättre än bomull och är därför perfekt som handduk. FRI FRAKT PÅ ALLT!
10145
Rea

Pulp Bambu Swaddle filt + Snuttefilt, Clouds

Lyxig mjuk och lätt  swaddle filt (samma tyg som våra muslinfiltar) och en liten snuttefilt  i 60% bambusviskos och 40% organisk bomull. Fint moln mönster. FRI FRAKT!
10124
Rea

Yosoy Dusty Peach paket i bambu

Otroligt söt present till små flickor från 1 till 3-4 månader. Body med knut och mössa i vacker Dusty Peach färg i bambu, samt vacker mjuk ljus grå filt.
10535
Rea

Summer Newborn, Dusty Pink

Underbar present till små flickor i vacker Dusty Pink färg tillverkad i 100% bambuviskos. Silkeslen mot huden och med kort ärm välkomnar vi sommarvärmen! Swaddla in bebisen i mjuk och skön muslinfilt med vackert Japanese Flowers mönster. Fri Frakt på Allt!
10632

Sortera på:
Rea

0-4 månader body paket, Japanese Flower

100% GOTS-certifierade bomulls bodies och byxa med fot i storlek 56 och 62. En body med kort ärm och en med lång ärm som matchar byxan i vackert japanska blommor mönster i rosa.
vm-10643
Nyhet

Ebbe Kids Fidela Klänning, Snäckor

Sand färgat klänning från Ebbe Kids till baby och barn som är helmönstrat i ett vackert tryck med snäckor. Kortärmad och med extra vidd i kjoldelen.
vm-10669
Nyhet

Ebbe Kids Fien Leggings Snäckor

Sand färgade leggings för baby och barn med helmönstrat tryck med vackra sneckor. Byxorna har tight passform och mjuk resor i midjan.
vm-10663
Nyhet

Ebbe Kids Fien Leggings, Segelbåtar

Vita leggings för baby och barn med helmönstrat tryck med små segelbåtar. Byxorna har tight passform och mjuk resor i midjan.
vm-10658
Nyhet

Ebbe Kids Florice Babykeps, Segelbåtar

Vit babykeps från Ebbe Kids till baby och barn upp till 3 år. Helmönstrat i ett vackert tryck med små segelbåtar som matchar kläder i samma mönster. Resår längs insida bak gör att den sitter extra bekvämt runt barnets huvud.
vm-10676
Nyhet

Ebbe Kids Florice Babykeps, Snäckor

Sand färgat babykeps från Ebbe Kids till baby och barn upp till 3 år. Helmönstrat i ett vackert tryck med snäckor som matchar kläder i samma mönster. Resår längs insida bak gör att den sitter extra bekvämt runt barnets huvud.
vm-10674
Nyhet

Ebbe Kids Fotini Ärmlös Romper, Snäckor

Sand färgat romper till baby med vackert helmönstrat tryck med snäckor. Ärmlös, korta ben och tryckknappar i grenen.
vm-10645
Nyhet

Ebbe Kids Randig solhatt till baby

Randig solhatt från Ebbe Kids till baby från 6 mån till 2 år i bäckebölja med knytband. Tillverkad i 100% ekologisk bomull med dekorativt ebbe logga brodyr på sidan.
vm-10678
Nyhet

Ebbe Kids Sheena baddräkt, Navy Ship

Marinblå baddräkt med Ship print, volang vid axelband och benöppning från Ebbe Kids. Mjukt UV material tillverkad av återvunnen polyester med solskyddsfaktor UPF50+.
vm-10682
Nyhet

Ebbe Kids Sheena baddräkt, Randig

Randig baddräkt med volang vid axelband och benöppning från Ebbe Kids. Mjukt UV material tillverkad av återvunnen polyester med solskyddsfaktor UPF50+.
vm-10680
Nyhet

Ebbe Kids Sheldon badbyxor, Navy Ship

Marinblå badbyxa med Ship print i löst sittande modell från Ebbe Kids. Mjukt UV material tillverkad av återvunnen polyester med solskyddsfaktor UPF50+.
vm-10698
Nyhet

Ebbe Kids Sheldon badbyxor, Randig

Randig badbyxa i löst sittande modell från Ebbe Kids. Mjukt UV material tillverkad av återvunnen polyester med solskyddsfaktor UPF50+.
vm-10703