Fri frakt / Snabb leverans / Fri retur

Vår pop-up butik på Spritan

Välkommen till vår pop-up butik på Spritan (https://spritan1897.se/). Klicka här for karta.
I butiken på Spritan möter du Andrea, Susann och ibland Grace. Grace (dotter till Andrea) är vår modell på många bilder som du ser i vår nätbutik www.elliotti.se och på våra sociala medier.


Öppettider: Lördag - söndag 11-16

(Från vänster: Susann, Grace och Andrea)


I vår butik hittar du de produkter som vi också säljer i webbutiken. Som vanligt på Spritan har vår butik också en lugn och trevlig atmosfär. Här kan du komma och se och känna på produkter och den fantastiska kvalitén de faktiskt har.


Våra produkter är gjorda av bambu, merinoull och / eller ekologisk bomull. Detta ger supermjuka och allergivänliga produkter - som också är miljövänliga. Produkterna produceras i Europa och råvarorna växer i Europa - produceras enligt strikta europeiska krav / standarder - och kortdistans, vilket i sin tur är vänligt för vår miljö! Hos oss hittar du de bästa produkterna för ditt barn och vår miljö.

Du kan välja att betala med kort, Swish eller Klarna som betalningsalternativ i kassan. Det innebär att du kan dela upp beloppet och betala av lite i taget eller betala senare.


Välkommen till oss!