Till toppen
Så här får du bort envisa fläckar på bebiskläderna

Så här får du bort envisa fläckar på bebiskläderna

Så här får du bort envisa fläckar på bebiskläder, barnkläder ja alla textiler ekologiskt och utan att skada miljön.

Kräkningar och avföring från bebisar orsakar svåra fläckar på alla babykläder och kan vara svåra att bli av med. Detsamma gäller om du har fått fläckar på möbler och mattor. Citrontvålen är suverän på fläckarna, även de ömtåliga ullplaggen, och är samtidigt både skonsam och miljövänlig.

Om det är något som är känt för att göra tuffa fläckar, så är det allt som kommer ut från de minsta barnen. Det finns fläckar som sätter sig bra, både med färg och med lukt. Har du Citrontvål liggandes vid skötbordet så sparar du de flesta plaggen. Helt utan kemikalier som tar hand om babykläderna, dig och miljön.

Många som använder tygblöjor gör just detta för att de har upptäckt Citrontvålen som har blivit ett måste för alla småbarnsföräldrar. Gnugga bara med tvålen innan du lägger in tvätten i maskinen, så blir den fläckfri som ny.

Se nedan hur du bäst tar bort fläckarna, även om du har haft så otur att få fläckar på till exempel en soffa utan avtagbart tyg:

Citron gren


Så här får du bort fläckar på kläder och tyg som kan tvättas i maskinen

Lägg plagget i varmt vatten, för ull - använd ljummet vatten
2. Gnid in med citrontvål tills fläcken är borta
Är det en gammal fläck eller en extra svår fläck – låt plagget ligga ett par timmar så att tvålen kan jobba.
4. Skölj plagget om fläcken är borta och plagget i övrigt är rent
5. Om fläcken inte är helt borta - lägg plagget i maskinen utan att skölja av tvålen och tvätta på vanligt sätt i maskin med Citrontvätt.

Tvätt instruktion av svåra fläckar och borttagning med citrontvål

 


Så här får du bort fläckar på kläder och tyg som inte kan tvättas i maskinen

1. Spraya på fläcken med Lemon Cleaner. Det behövs inte mycket skum.
2. Gnid in skummet på fläcken
3. Torka av alla tvålrester med en våt trasa omedelbart efter applicering eller skölj om möjligt.
4. Upprepa vid behov

Så här tar du bort fläckar på kläder och tyger som inte kan tvättas i maskinen

 

 


Ekologiskt tvättmedel Citrontvätt

Universalmedel för klädtvätt och rengöring. Använd en och samma produkt för all tvätt utöver allmän rengöring av hemmet, bilen och båten. Citrontvätt gör tvätten ren och mjuk och har en antistatisk effekt - med en naturlig doft av citron. Ger 50 tvättar!
11096

På Stell Citrontvål Stick

Den populära ekologiska citrontvålen som stick. Passar perfekt att hålla i handen. Den originala fläckborttagaren som är lika effektiv som miljövänlig. Ta hand om dina saker - ta hand om miljön.
11623

På Stell Citron rengöringsskum

Smidig fläckborttagning för allt som inte kan maskintvättas Använd den bland annat på kostymen, klänningen, folkdräkten, interiör och skor - effektiv och miljövänlig. Ta hand om dina saker - ta hand om miljön.
11625

På Stell Citrontvål

Fläckborttagaren du blir beroende av! Den originala fläckborttagaren som är lika effektiv som miljövänlig. Ta hand om dina saker - ta hand om miljön.
11626

På Stell Citron ulltvättmedel

Ekologisk skonsam fintvätt Ulltvätt som är gjord av naturliga oljor. Den är effektiv, en naturlig mjukgörare och speciellt skonsam mot ull, bambu, kashmir, alpacka, mohair, silke, och dun. Ta hand om dina saker - ta hand om miljön.
11627

Ekologisk Fläckborttagare På Stell Citrontvål, Marius

Den populära citrontvålen i Marius bomullspåse. Den originala fläckborttagaren som är lika effektiv som miljövänlig. Ta hand om dina saker - ta hand om miljön. Lägg tvålen i påsen efter användning, så torkar den snabbt och är redo för nästa fläck!
11095

På Stell svamp universal

2 st - av kokosnöt och träfiber 100% naturlig universal svamp. Biologiskt nedbrytbar - ingen mikroplast! Ta hand om dina saker - ta hand om miljön.
11628

På Stell Citronskrubb

För skinande rena ytor! Naturlig rengöring av ytor, oavsett om det är i köket, badrummet eller i båten. Putsa silver, gör rent badkaret eller den keramiska köksspisen - helt utan repor och utan skadliga kemikalier eller tillsatser. Ta hand om dina saker - ta hand om miljön.
11624