Till toppen

Regnkläder

Happy Rains är ett brittiskt/svenskt designföretag och deras kollektion är speciellt utformad för att fungera i en värld där lek och fantasi tar mycket plats. I denna anda strävar de efter att producera slitstarka plagg som gör jobbet för att hålla våra barn torra medan de leker. De har en passion för att skapa roliga regnjackor som är baserade på barns villkor.

Happy Rains bryr sig om barns framtid på vår unika planet, och därför producerar de sina plagg med hållbarhet i åtanke. Genom att använda återvunnet material istället för nyproducerat tillverkas deras produkter med mindre vatten, energi och avfall. Resultatet? Ett mindre klimatavtryck.

Sortera på: Namn (a > ö)

Happy Rains Cat regnjacka

Vind och vattentät mörk grå regnjacka till barn med katt ansikt på huvan och öron, samt svans på ryggen. Reflexlinjer på armarna. Det andningsbara tyget och det mysiga bomullsfodret håller ditt barn tort och komfortabelt i alla typ av väder.
vm-11037

Happy Rains Fox regnjacka

Vind och vattentät regnjacka till barn med räv ansikt på huvan och öron, samt svans på ryggen. Reflexlinjer på armarna. Det andningsbara tyget och det mysiga bomullsfodret håller ditt barn tort och komfortabelt i alla typ av väder.
vm-11027

Happy Rains Koala Bear regnjacka

Vind och vattentät grå regnjacka till barn med koala björn ansikt på huvan och öron. Reflexlinjer på armarna. Det andningsbara tyget och det mysiga bomullsfodret håller ditt barn tort och komfortabelt i alla typ av väder.
vm-11041

Happy Rains Tiger regnjacka

Vind och vattentät regnjacka till barn med tiger ansikt på huvan och öron, samt svans på ryggen. Reflexlinjer på armarna. Det andningsbara tyget och det mysiga bomullsfodret håller ditt barn tort och komfortabelt i alla typ av väder.
vm-11033