Till toppen

Pulp Minky fleece tunt täcke, Avocado

Produktnummer: 10196
I lager:

med moms

Super mjuk och skönt tunt täcke med ljus grå fleece på ena sidan och ekologisk bomull på andra sidan med roligt avokado mönster. Allergi vänlig fyllning i polyester.

Super mjuk och skönt tunt täcke med ljus grå fleece på ena sidan och ekologisk bomull på andra sidan med roligt avokado mönster. Allergi vänlig fyllning i polyester.

Perfekt att använda i vagnen, hemma, på resa eller på sovstunden på förskolan. Matcha med kudde i samma mönster samt swaddle filt.

Storlek: 80cm x 100cm

 

Storlek i cm
Storlek cm täcken 80cm x 100cm
Information
Mönster Avocados
Producent Pulp
Certifiering OEKO-TEX Standard 100-certifiering
Färg Grå
Tvättråd Maskintvätt 40 grader, Centrifugering max 500, Ska inte torktumlas, Dropptorka, Stryk med låg värme, Tål inte blekningsmedel, Sensitive tvättmedel avsedda för barn
Material 100% Ekologisk bomull, 100% Polyester
Rea

Pulp Bomull Swaddle filt, Avocado

Mjuk och skön swaddle filt med pom poms i 100% ekologisk bomull. Roligt avokado mönster. Passar till både bebis och större barn.
10118

Pulp Bomullstäcke och kudde 80x100cm, Avocado

Täcke och kudde i ekologisk bomull till bebis med allergivänlig fyllning. Roligt avokado mönster. Passar perfekt till spjälsängen. Sängkläderna är tillverkade av två sidor högkvalitativ 100% ekologisk bomull. Den ena sidan har roligt avocado mönster och den andra mint grön med vita prickar.
10160
Nyhet

Yosoy Bambu babyfilt, Beige

Lätt, finstickat och extremt mjuk babyfilt i 100% bambu i färgen beige från YOSOY. En mycket användarvänlig filt från barnet är nyfödd.
10180

Yosoy Leaves stickat filt, Mint grön

En härlig mjuk och skön babyfilt i vacker mint färg som passar både små flickor och pojkar. Genombruten stickad babyfilt gjord av bambu och ekologisk bomullsgarn, vilket gör den perfekt till nyfödda och spädbarn.
10598