Till toppen

Pulp Minky fleece tunt täcke, Avocado

Produktnummer: 10196
I lager:

med moms

Super mjuk och skönt tunt täcke med ljus grå fleece på ena sidan och ekologisk bomull på andra sidan med roligt avokado mönster. Allergi vänlig fyllning i polyester.

Super mjuk och skönt tunt täcke med ljus grå fleece på ena sidan och ekologisk bomull på andra sidan med roligt avokado mönster. Allergi vänlig fyllning i polyester.

Perfekt att använda i vagnen, hemma, på resa eller på sovstunden på förskolan. Matcha med kudde i samma mönster samt swaddle filt.

Storlek: 80cm x 100cm - passar barn från 0-3 år.

Tillverkad i olen med material från Europa.

 

Storlek i cm
Storlek cm täcken 80cm x 100cm
Information
Kön Unisex, Flickor, Pojkar
Färg namn Grå
Färger Grå, Grön
Materialspecifikation 100% Ekologisk bomull, 100% Polyester
Material Ekologisk Bomull, Polyester
Mönster Avocados
Certifiering OEKO-TEX Standard 100-certifiering, GOTS (Global Organic Textile Standard)
Tvättråd Maskintvätt 40 grader, Centrifugering max 500, Ska inte torktumlas, Dropptorka, Stryk med låg värme, Tål inte blekningsmedel, Sensitive tvättmedel avsedda för barn
Producent Pulp
Åldersgrupper Nyfödd - 0-6 mån, Spädbarn 0-12 mån, Barn 0-3 år
Rea

Pulp Bomull Swaddle filt, Avocado

Mjuk och skön swaddle filt med pom poms i 100% ekologisk bomull. Roligt avokado mönster. Passar till både bebis och större barn.
10118
Rea

Pulp Bomullstäcke och kudde 80x100cm, Avocado

SISTA 2 KVAR! Nu har DU sjansen! Täcke och kudde i ekologisk bomull till bebis med allergivänlig fyllning. Roligt avokado mönster. Passar perfekt till spjälsängen. Sängkläderna är tillverkade av två sidor högkvalitativ 100% ekologisk bomull. Den ena sidan har roligt avocado mönster och den andra mint grön med vita prickar.
10160

Yosoy Bambu babyfilt, Beige

Lätt, finstickat och extremt mjuk babyfilt i 100% bambu i färgen beige från YOSOY. En mycket användarvänlig filt från barnet är nyfödd.
10180

Yosoy Leaves stickat filt, Mint grön

En härlig mjuk och skön babyfilt i vacker mint färg som passar både små flickor och pojkar. Genombruten stickad babyfilt gjord av bambu och ekologisk bomullsgarn, vilket gör den perfekt till nyfödda och spädbarn.
10598