Till toppen

Pulp Minky fleece täcke, Cats

Produktnummer: 10198
I lager:

med moms

Super mjuk och skönt täcke med grå fleece på ena sidan och ekologisk bomull på andra sidan med roligt katt mönster. Allergi vänlig fyllning i polyester.

Super mjuk och skönt täcke med ljus grå fleece på ena sidan och 100% ekologisk bomull på andra sidan med roligt katt mönster. Allergi vänlig fyllning i polyester. 

Storlek: 80cm x 100cm - passar barn från 0-3 år

Tillverkad i Polen med material från Europa.

Storlek i cm
Storlek cm täcken 80cm x 100cm
Information
Kön Unisex, Flickor
Färg namn Grå
Färger Grå
Materialspecifikation 100% Ekologisk bomull
Material Ekologisk Bomull, Polyester
Mönster Cats
Certifiering OEKO-TEX Standard 100-certifiering, GOTS (Global Organic Textile Standard)
Tvättråd Maskintvätt 40 grader, Centrifugering max 500, Ska inte torktumlas, Dropptorka, Stryk med låg värme, Tål inte blekningsmedel, Sensitive tvättmedel avsedda för barn
Producent Pulp
Åldersgrupper Nyfödd - 0-6 mån, Spädbarn 0-12 mån, Barn 0-3 år
Rea

Pulp Bambu Baby kudde, Cats

Härlig mjuk och skön baby kudde i 60% bambuviskos och 40% ekologisk bomull. Passar utmärkt i vaggan, vagnen och spjälsängen. Kudden har antiallergisk fyllning. Katt mönster.
10131
Rea

Pulp Bambu Muslin Baby Sovpåse, Cats

Sovpåse för bebis tillverkad av 2 lager muslin bambutyg med roligt katt mönster. Passar från 0-9 månader. Används året runt och om du har en baby som sparkar av sig täcket varje natt, är den här sovsäcken ett bra val.
10133
Rea

Pulp Bambu Swaddle filt + Snuttefilt, Cats

Mjuk, lätt och skön muslinfilt plus en liten snuttefilt i samma roliga katt mönster. Gjord i 60% bambuviskos och 40% ekologisk bomull.
10112
Rea

Pulp Bomull bebistäcke och kudde 72cm x 52 cm, Cats

SISTA KVAR! Nu har DU sjansen! Skönt täcke och kuddset i ekologisk bomull med allergivänlig polyester fyllning. Roligt katt mönster. Storleken passar perfekt i vagn och vagga.
10085