Till toppen

Pulp Bambu Baby formsytt lakan vit, 60cm x 120cm

Produktnummer: 10027
I lager:

med moms

Bambu lakanen är temperaturreglerande, svala på sommaren och värmer på vintern. Storlek 60cm x 120cm som passar till vagn och vagga.

Bambu lakanen är temperaturreglerande, svala på sommaren och värmer på vintern. Lakanet är formsytt med resår i kanterna som gör det lätt att bädda med och det sitter på plats när du har bäddat sängen.

Storlek 60cm x 120cm som passar till vagn och vagga.

Bambun har 2-4 gånger högre absorptionsförmåga än bomull. Och är ett av världens mest miljövänliga material. Bambu är ett silkeslent material som andas och är naturligt anti-bakteriellt. Lämpligt för känslig hud, faktiskt så skonsamt att det rekommenderas för barn/bäbisar med atopiskt eksem.

Kvalster gillar inte bambu, så det här är ett mycket bra val för att hålla bebisens säng kvalster fri tillsammans med kudde och täcke i bambu.


Det här säger våra kunder:

Babytäcke och kuddset i bambu, 0-3 år - Baby Deer
Pulp Bambu Baby formsytt lakan vit, 60cm x 120cm

Hej Susann!
Har hämtar ut varorna och är jättenöjd. Vill också tacka dig för en bra kommunikation och de fina raderna du skrivit på följesedeln. Det är sådant som gör att man gärna återkommer samt rekommenderar er till andra. 🤗
Ha det gott!
❤️liga hälsningar,
Marie-Louise
2022-01-11


Ritat panda som håller i en bambukvist

Fördelar med bambu:

  • Bambu viskos är väldigt mjuk och har en silke-lik känsla, vilket ger din bebis en komfortabel och lyxig känsla.

  • Ekologisk - Bambu växer snabbt och behöver varken pesticid eller gödning, eftersom den har en naturlig resistens mot skadedjur och svamp.

  • Icke-Allergisk - Den orsaker inte allergiska reaktioner på bebisens hud eftersom den växer naturligt.

  • Termo-Kontroll - Bambu viskos har temperaturstyrda egenskaper, som håller bebisarna svala på sommaren och varma på vintern.

  • Andas - Tyget är mycket andningsbart, och gör det perfekt för nyfödda och bebisar.

  • Absorbent - Bambu viskos absorberar upp till 60% mer fuktighet än bomull. Den absorberar också obehagliga luktar.

Storlek i cm
Storlek på lakan i cm 120cm x 60cm
Information
Kön Unisex, Flickor, Pojkar
Färg namn Vit
Färger Vit
Materialspecifikation 97% Bambuviskos, 3% Elasten
Material Ekologisk Bambu
Certifiering OEKO-TEX Standard 100-certifiering, GOTS (Global Organic Textile Standard)
Tvättråd Maskintvätt i 30 grader, Ska inte torktumlas, Stryk med låg värme, Tål inte blekningsmedel, Hängtorkning, Sensitive tvättmedel avsedda för barn, Använd delikat program
Producent Pulp
Åldersgrupper Nyfödd - 0-6 mån, Spädbarn 0-12 mån, Barn 0-3 år

Nyfödd täcke & kuddset 0-8 mån - Aeroplanes

Startkit till nyfödd som innehåller täcke och kudde i supermjuk bambuviskos med allergivänlig fyllning. Roligt mönster; Aeroplanes. Passar utmärkt i både barnvagnen och vaggan.
10270

Nyfödd täcke & kuddset 0-8 mån - Moons

Startkit till nyfödd som innehåller täcke och kudde i supermjuk bambuviskos med allergivänlig fyllning. Vackert mönster; Moons. Passar utmärkt i både vagnen och vaggan. Nu 15% Rabatt Spara 103:- och få det fraktfritt
10274

Pulp Bambu Baby täcke & kudde, Cows

Täcke och kuddset i 100% bambu till baby med roligt ko mönster. Kvalster gillar inte bambu, så det här är ett mycket bra val för att hålla bebisens säng kvalster fri tillsammans med lakan i bambu.
10062

Yosoy täcke Baby Deer med sammet i rosa

Mjukt och skönt täcke i 100% bomulls satin med Baby Deer mönster på ena sidan, och sammet i rosa på andra sidan. Används från barnet är nyfödd. Storlek 75cm x 100cm
10952