Till toppen

Pulp Bambu Baby filt, Grey Elefanter

Produktnummer: 10128
I lager:

med moms

Otrolig mjuk grå babyfilt av 100% viskos från bambu. Filten är mycket andningsbar, men samtidigt temperaturreglerande: det håller barnet varmt på vintern och svalt på sommaren. Bambufiltar orsakar inte allergier hos spädbarn och är lugnande för huden. De är också mycket absorberande - absorberar perfekt fuktighet och obehaglig lukt. Babyfilten är lämplig för både barnvagn och barnsäng.

Innehåller antibakteriella silverjoner. Filtar vävda med silver är luktbeständiga. Detta beror på deras antibakteriella egenskaper. Silver-jonerna släpps när nanopartiklarna kommer i kontakt med fukt. Silverjoner attackerar bakteriernas andnings-, replikations- och cellväggssyntes processer och därmed dödar bakterierna.


Ritat panda björn som håller i en bambu kvistFördelar med Bambu:

  • Bambu viskos är väldigt mjuk och har en silke-lik känsla, vilket ger din bebis en komfortabel och lyxig känsla.
  • Ekologisk - Bambu växer snabbt och behöver varken pesticid eller gödning, eftersom den har en naturlig resistens mot skadedjur och svamp.
  • Icke-Allergisk - Den orsaker inte allergiska reaktioner på bebisens hud eftersom den växer naturligt.
  • Termo-Kontroll - Bambu viskos har termoreglerande egenskaper, som håller bebisarna svala på sommaren och varma på vintern.
  • Andas - Tyget är mycket andningsbart, och gör det perfekt för nyfödda och bebisar.
  • Absorbent - Bambu viskos absorberar upp till 60% mer fuktighet än bomull, vilket gör att den är perfekt i handdukar. Den absorberar också obehagliga luktar.
Storlek i cm
Typ av filt Stickad, Snuttefilt
Information
Mönster Elefanter
Producent Pulp
Certifiering OEKO-TEX Standard 100-certifiering, GOTS (Global Organic Textile Standard)
Färg Vit
Tvättråd Maskintvätt i 30 grader, Använd delikat program, Ska inte torktumlas, Stryk med låg värme, Tål inte blekningsmedel, Sensitive tvättmedel avsedda för barn
Material 100% Bambuviskos