Till toppen

Pulp Bambu Baby Badcape, Ecru

Produktnummer: 10033
I lager:

med moms

Krämvit bambu badcape med öron i ena hörnet, tillverkad av 100% bambuviskos. Bambuhanddukar absorberar upp till 60% mer fukt än bomull och torkar snabbt.

Krämvit bambu badcape med öron i ena hörnet, tillverkad av 100% bambuviskos. Den är exceptionellt mjuk och behaglig med utmärkt absorptionsförmåga som är en funktion vi särskilt förväntar oss av en handduk. Bambuhanddukar absorberar upp till 60% mer fukt än bomull och torkar snabbt.

Storlek: 85cm x 85cm

Bambu är antibakteriell och skyddar mot skadliga UV-strålar. Bambu har bakteriostatiska (tillväxthämmande) egenskaper - växten producerar ämnen som hämmar tillväxten av bakterier. Tyger tillverkade av bambu behåller denna egenskap trots upprepad användning och tvätt. Bambu tar bort obehagliga lukter eftersom det är naturligt anti-bakteriell. Badcapen kan också användas som skötunderlägg.


Ritat panda som håller i en bambukvist

Fördelar med bambu:

  • Bambu viskos är väldigt mjuk och har en silke-lik känsla, vilket ger din bebis en komfortabel och lyxig känsla.

  • Ekologisk - Bambu växer snabbt och behöver varken pesticid eller gödning, eftersom den har en naturlig resistens mot skadedjur och svamp.

  • Icke-Allergisk - Den orsaker inte allergiska reaktioner på bebisens hud eftersom den växer naturligt.

  • Termo-Kontroll - Bambu viskos har temperaturstyrda egenskaper, som håller bebisarna svala på sommaren och varma på vintern.

  • Andas - Tyget är mycket andningsbart, och gör det perfekt för nyfödda och bebisar.

  • Absorbent - Bambu viskos absorberar upp till 60% mer fuktighet än bomull. Den absorberar också obehagliga luktar.

Information
Producent Pulp
Storlek 85cm x 85cm
Certifiering OEKO-TEX Standard 100-certifiering, GOTS (Global Organic Textile Standard)
Färg Ecru
Tvättråd Maskintvätt i 30 grader, Ska inte torktumlas, Stryk med låg värme, Tål inte blekningsmedel, Hängtorkning, Sensitive tvättmedel avsedda för barn, Använd delikat program
Material 100% Bambuviskos

Badpaket - Bambu Badcape silver och babyborste

Praktisk och mycket fin present till baby från 0-1 år i färgen silver. En underbar mjuk och skön badcape i 100% bambuviskos som har utmärkt absorptionsförmåga, faktiskt absorberar 4 gånger mer vatten än bomull.
10291

Yosoy babyborste med naturlig borststrån

En extra mjuk borste i naturliga material för barnens ömtåliga hårbotten. Passar bra för både nyfödda och lite äldre bebisar.
10223