Till toppen

Pulp Bamboo

Vår producent Pulp bryr sig om hälsan och komforten till de små. Det är därför de valde bambusviskos och ekologisk certifierat bomull som huvudtyg för att göra bebis-produkter. Det ger flera fördelar för barnet; det är ekologiskt, lugnande för huden, otroligt mjukt, mycket absorberande samt icke-allergiframkallande och temperaturreglerande. 

Det här är Pulp:

Precis som varje mamma bryr sig om sitt barns säkerhet och komfort, förser vi våra kunder med de bästa och beprövade produkterna. Vi vet att barnkläder och accessoarer måste uppfylla de högsta kvalitetsstandarderna och vara bekväma och mjuka.

Med tanke på de små barnens behov har vi valt hållbara och ekologiska bambufibrer och fibrer gjorda av havsalger samt ekologisk bomull. Tack vare användningen av dessa råvaror av naturligt ursprung skapar vi produkter som uppfyller ett antal viktiga hälsofunktioner och som samtidigt är snyggt och estetiskt tillverkade.

Nu kan varje mamma förse sin lilla med produkter som både skyddar barnets känsliga hud och värmer den på vintern eller svalkar hen på sommaren.

I vårt företag är det viktigaste barnets säkerhet och komfort. Speglingen av denna vision är produkter av högsta kvalitet tillverkade av ekologiskt bambugarn och ekologisk bomull.

Varje bit  produceras noggrant och är designad och testad för att säkerställa slutprodukten av hög kvalitet. Tygerna som används är tillverkade i Polen och har OEKO-TEX STANDARD 100 Class 1 Certificate (testat för skadliga ämnen) och GOTS certifiering (Global Organic Textile Standard).  Alla Pulp sina produkter för baby tillverkas i EU med material från EU.