Till toppen

Presenttips pojkar

Presenttips till familjens lilla prins!

Om du ska på Baby Shower, dop, namngivningsdag, födelsesdag eller bara köpa en uppmärksamhet till små gossar, så har vi samlat presenter och produktpaket som du får färdig inslagna här med fri frakt.


Sortera på:
Rea

0-4 månader body paket, Blue Balloons

100% GOTS-certifierade bomulls bodies och byxa med fot i storlek 56 och 62. En body med kort ärm och en med lång ärm som matchar byxan i vackert ballong mönster i blått.
vm-10641
Rea

0-4 månader body paket, Grey Leaf

100% ekologiska GOTS-certifierad bomulls bodies och byxa med fot i storlek 56 och 62. Passar från 0-4 månader. Vackert grått löv mönster som passar både små flickor och pojkar. Perfekt om du inte vet om det blir flicka eller pojke.
vm-10636

Badpaket - Bambu Badcape ecru och babyborste

Praktisk och mycket fin present till baby från 0-1 år i färgen kräm (ecru). En underbar mjuk och skön badcape i 100% bambuviskos som har utmärkt absorptionsförmåga, faktiskt absorberar 4 gånger mer vatten än bomull.
10292

Badpaket - Bambu Badcape silver och babyborste

Praktisk och mycket fin present till baby från 0-1 år i färgen silver. En underbar mjuk och skön badcape i 100% bambuviskos som har utmärkt absorptionsförmåga, faktiskt absorberar 4 gånger mer vatten än bomull.
10291

Filt och nalle paket, Blå

Letar du efter en perfekt present för att välkomna lilla pojken som just sett dagens ljus? En mysig ekologisk bomullsfilt och en mjuk nalle i vacker blå färg är även en super dop, babyshower, födelsedag eller julklapp till både nyfödd och större bebisar. 
10321
Rea

Marius Kids Newborn set, Baby Blue

Har dina vänner eller någon i familjen precis fått en bebis och du vill köpa något fint i present?
10268
Rea

Marius Kids Newborn set, Navy

Har dina vänner eller någon i familjen precis fått en bebis och du vill köpa något fint i present?
10500
Rea

Mys paket med muslinfilt och kudde, Birds

En riktig härlig muslinfilt i bambu och ekologisk bomull med kudde i samma mönster; Birds. Skön att ha i vagnen eller vaggan/sängen när det är varmt och man bara vill ha en muslinfilt över.
10391
Rea

Mys paket med muslinfilt och kudde, Mint Leaves

En riktig härlig muslinfilt i bambu och ekologisk bomull med kudde i samma mönster; Mint Leaves. Skön att ha i vagnen eller vaggan/sängen när det är varmt och man bara vill ha en muslinfilt över.
10392

Nyfödd klädpaket Lyx, Blue Balloons

Ett lyxigt klädset i fyra delar för baby i storlek 56 och 62, samt underbar muslinfilt i samma mönster; Blue Balloons. Du får mössa, body med lång ärm, byxa med fot, sparkdräkt och muslinfilt.
vm-10614

Nyfödd klädpaket Lyx, Grey Leaf

Ett lyxigt klädset i fyra delar för baby i storlek 50/56 och 62/68, samt underbar muslinfilt i samma mönster; Grey Leaf. Du får body, byxa med fot och sparkdräkt samt en underbar muslinfilt. Allt i 100% ekologisk GOTS-certifierad bomull.
vm-10612

Nyfödd klädpaket, Blue Balloons

Ett lyxigt klädpaket i storlek 56 och 62 (0-4 månader) tillverkad i 100% GOTS-certifierad ekologisk bomull. Vackert blått ballong mönster som passar perfekt till små pojkar. Klädsetet innehåller BB-mössa, body med lång ärm, byxa med fot och en sparkbyxa. En garanterad succé hos nybakade föräldrar! - FRI FRAKT PÅ ALLT
vm-10282