Till toppen

På Stell Citrontvål Stick

Produktnummer: 11623
I lager:

med moms

Den populära ekologiska citrontvålen som stick. Passar perfekt att hålla i handen. Den originala fläckborttagaren som är lika effektiv som miljövänlig. Ta hand om dina saker - ta hand om miljön.

Så här använder du På Stell citrontvål stick:

 1. Gnid in tvålen på fläcken med så varmt vatten som plagget tål
 2. Om det är en gammal eller extra envis fläck - låt det verka ett par timmar så att tvålen får jobba.
 3. Skölj eller tvätta av

Tips! Citrontvålen är utmärkt för handtvätt. Håller händerna rena och mjuka och har en viss antibakteriell effekt.

Har du Citrontvålen liggandes vid tvättmaskinen är det lätt att gå över fläckar innan tvätt. Fläckar som inte behandlas före tvätt kan fästa extra bra på grund av temperaturen i tvättmaskinen.

Tvätt instruktion På Stell citrontvål


Fakta:

 • Storlek: 60 g
 • Levereras i ekologisk bomullspåse Marius
 • Fri från palmolja, kemikalier och syntetisk parfym
 • Ekologiskt, veganskt och biologiskt nedbrytbart
 • Skonsam mot huden
 • Dermatologiskt testad
 • Tillverkad i EU

Ingredienser:

 • Tillverkad av naturliga oljor från citron, raps, solros och kokos
 • > 75% tvål
 • Växtbaserat glycerin
 • Citronolja (kbA)
 • Den naturliga citronoljan innehåller citroner och citral som en naturlig del av oljan. Limefrukterna utgör <0,5%

Hur tar man bort fläckar från babykläderna?

Babykräkning och avföring orsakar svåra fläckar på alla babykläder och kan vara svåra att bli av med. Detsamma gäller om du har fått fläckar på möbler och mattor. Citrontvålen är suverän på fläckarna, även de ömtåliga ullplaggen, och samtidigt både skonsam och miljövänlig. Tryck här för att läsa mer >

Den kanske svåraste fläcken att få bort på kläder är gurkmeja, se nedan hur du löser det!

Andra produkttyper
Tvål och tvätt 100g, Fri från palmolja, Fri från kemikalier, Dermatologiskt testad, Antistatisk effekt, Naturligt mjukgörande, Tillverkad i EU

Ekologisk Fläckborttagare På Stell Citrontvål, Marius

Den populära citrontvålen i Marius bomullspåse. Den originala fläckborttagaren som är lika effektiv som miljövänlig. Ta hand om dina saker - ta hand om miljön. Lägg tvålen i påsen efter användning, så torkar den snabbt och är redo för nästa fläck!
11095

Ekologiskt tvättmedel Citrontvätt

Universalmedel för klädtvätt och rengöring. Använd en och samma produkt för all tvätt utöver allmän rengöring av hemmet, bilen och båten. Citrontvätt gör tvätten ren och mjuk och har en antistatisk effekt - med en naturlig doft av citron. Ger 50 tvättar!
11096

På Stell Citron rengöringsskum

Smidig fläckborttagning för allt som inte kan maskintvättas Använd den bland annat på kostymen, klänningen, folkdräkten, interiör och skor - effektiv och miljövänlig. Ta hand om dina saker - ta hand om miljön.
11625

På Stell Citron ulltvättmedel

Ekologisk skonsam fintvätt Ulltvätt som är gjord av naturliga oljor. Den är effektiv, en naturlig mjukgörare och speciellt skonsam mot ull, bambu, kashmir, alpacka, mohair, silke, och dun. Ta hand om dina saker - ta hand om miljön.
11627

På Stell Citronskrubb

För skinande rena ytor! Naturlig rengöring av ytor, oavsett om det är i köket, badrummet eller i båten. Putsa silver, gör rent badkaret eller den keramiska köksspisen - helt utan repor och utan skadliga kemikalier eller tillsatser. Ta hand om dina saker - ta hand om miljön.
11624

På Stell tvålhållare

100% Bambu - Perfekt att ha citrontvålen på Med denna dekorativa och praktiska tvålhållaren i bambu, undviker du att en blöt citrontvål sätter sig fast och bildar lödder i handfatet. Där kan den rinna av sig, torka och bli klar för nästa fläck! Ta hand om dina saker - ta hand om miljön.
11629