Till toppen

På Stell

På Stell är ett norskt varumärke som endast erbjuder ekologiska produkter som verkligen fungerar. Deras vision är att erbjuda produkter som är så enkla och effektiva som möjligt utan att gå på naturens bekostnad, förutom att minimera antalet produkter du behöver för rengöring. Ta hand om dina saker - ta hand om naturen.


Ända sedan 1994 har de hjälpt småbarnsföräldrar att ta bort alla fläckar som naturligt och oundvikligen dyker upp på alla barnkläder. De började med att leverera tygblöjor och blöjbyxor och Citrontvål blev en nödvändig tilläggsprodukt för att hålla dessa rena och snygga under lång tid. Som bekant orsakar spädbarn avföring extremt svåra fläckar.

Det blev snart känt att citrontvål tar bort fläckar effektivt och helt utan skadliga kemikalier. Citrontvålen, som är tillverkad av naturliga organiska oljor, är mild och skonsam för både känslig babyhud och naturen vi älskar så mycket.

Citrontvålen tar enkelt bort fläckar som tran, blåbär, blod, grönska och alla andra fläckar som följer med glada och aktiva barn.

På Stell är gjord av naturliga oljor och effektiva ingredienser från citron. Det är denna unika sammansättning som gör produkterna både rena och vårdande.

Sortera på: Namn (a > ö)

Ekologisk Fläckborttagare På Stell Citrontvål, Marius

Den populära citrontvålen i Marius bomullspåse. Den originala fläckborttagaren som är lika effektiv som miljövänlig. Ta hand om dina saker - ta hand om miljön. Lägg tvålen i påsen efter användning, så torkar den snabbt och är redo för nästa fläck!
11095

Ekologiskt tvättmedel Citrontvätt

Universalmedel för klädtvätt och rengöring. Använd en och samma produkt för all tvätt utöver allmän rengöring av hemmet, bilen och båten. Citrontvätt gör tvätten ren och mjuk och har en antistatisk effekt - med en naturlig doft av citron. Ger 50 tvättar!
11096

På Stell Citron rengöringsskum

Smidig fläckborttagning för allt som inte kan maskintvättas Använd den bland annat på kostymen, klänningen, folkdräkten, interiör och skor - effektiv och miljövänlig. Ta hand om dina saker - ta hand om miljön.
11625

På Stell Citron ulltvättmedel

Ekologisk skonsam fintvätt Ulltvätt som är gjord av naturliga oljor. Den är effektiv, en naturlig mjukgörare och speciellt skonsam mot ull, bambu, kashmir, alpacka, mohair, silke, och dun. Ta hand om dina saker - ta hand om miljön.
11627

På Stell Citronskrubb

För skinande rena ytor! Naturlig rengöring av ytor, oavsett om det är i köket, badrummet eller i båten. Putsa silver, gör rent badkaret eller den keramiska köksspisen - helt utan repor och utan skadliga kemikalier eller tillsatser. Ta hand om dina saker - ta hand om miljön.
11624

På Stell Citrontvål

Fläckborttagaren du blir beroende av! Den originala fläckborttagaren som är lika effektiv som miljövänlig. Ta hand om dina saker - ta hand om miljön.
11626

På Stell Citrontvål Stick

Den populära ekologiska citrontvålen som stick. Passar perfekt att hålla i handen. Den originala fläckborttagaren som är lika effektiv som miljövänlig. Ta hand om dina saker - ta hand om miljön.
11623

På Stell tvålhållare

100% Bambu - Perfekt att ha citrontvålen på Med denna dekorativa och praktiska tvålhållaren i bambu, undviker du att en blöt citrontvål sätter sig fast och bildar lödder i handfatet. Där kan den rinna av sig, torka och bli klar för nästa fläck! Ta hand om dina saker - ta hand om miljön.
11629
Så här får du bort envisa fläckar på bebiskläderna

Så här får du bort envisa fläckar på bebiskläder, barnkläder ja alla textiler ekologiskt och utan att skada miljön.