Till toppen

Overaller, One-pieces

Sortera på:

Marius Kids Bambu stickat One-piece, Hedge Green

Skön stickad bambu one-piece med det berömda Norska Marius® mönstret. Underbar mjuk och skön jumpsuit till barn i färgen Hedge Green.
vm-11139

Marius Kids Bambu stickat One-piece, Woodrose

Skön stickad bambu one-piece med det berömda Norska Marius® mönstret. Underbar mjuk och skön jumpsuit till barn i färgen Woodrose.
vm-11133

Marius Kids Bambu stickat One-piece vit

Skön stickad bambu one-piece/overall med det berömda Norska Marius® mönstret. Underbar mjuk och skön mys overall till barn.
vm-10237

Marius Kids One-piece i merinoull, Lotus Pink

Traditionell stickat overall/One-piece i 100% merinoull i Lotus rosa med Marius®-mönster i vitt och grått från Marius Kids.
vm-10255

Marius Kids One-piece i merinoull, Navy

One-piece i 100% merinoull i navy blå med Marius®-mönster i vitt och röd från Marius Kids.
vm-10322
Nyhet

Pulp Jumpsuit, Cats

One-piece med huva som har teddy öron. Jättesöt one-piece som är gjord av högkvalitativ 95% ekologisk bomull och 5% elasten. Tryck med roliga katter i ljusrosa.
vm-11335
Nyhet

Pulp Jumpsuit, Crocodile

One-piece med huva som har teddy öron. Jättesöt one-piece som är gjord av högkvalitativ 95% ekologisk bomull och 5% elasten. Tryck med krokodiler i brunt på vit.
vm-11316

Traditionell stickade one-pieces i bambu och merinoull. Både merinoull och bambu är jättebra material att använda i kläder för barn. De andas och är temperaturreglerande.


Storleksguide Marius Kids kläder

Storleken på våra plagg är baserade på barnets längd. Se i tabellen under för att hitta rätt storlek.

De fantastiska egenskaperna i ull

Ull är 100% förnybar och naturlig och är därför en av våra mest hållbara materialresurser.

5 fördelar med merinoull

Om ull kliar eller inte beror på fiberns tjocklek. Detta mäts i något som kallas min (µ - tusendels millimeter) och kallas mikron.....

Varför använda bambu?

Vi vill dela vår kärlek till bambu med dig och hjälpa dig och din familj att ha det bästa i livet, precis som naturen avsåg.