Till toppen

One-Piece 2-12 år

Våra One-piece i bambu och merinoull - andas och är temperaturreglerande. Merinoullen värmer, även om det blir blött. Merinoull är en aktiv fiber som reagerar på förändringar i kroppstemperaturen och hjälper barnet att hålla sig varm när det är kallt och sval när vädret är varmt. Därför är ull perfekt för alla aktiva barn. Ull kan vara bra till barn just för att de själva inte säger till om de är för varma eller kalla. Merinoullen som används är från Australien och er mulesing fri.

Ull är 100% förnybar och naturlig och är därför en av våra mest hållbara materialresurser.


Sortera på:
Nyhet

Marius Kids Bambu stickat One-piece, Hedge Green

Skön stickad bambu one-piece med det berömda Norska Marius® mönstret. Underbar mjuk och skön jumpsuit till barn i färgen Hedge Green.
vm-11139
Nyhet

Marius Kids Bambu stickat One-piece, Woodrose

Skön stickad bambu one-piece med det berömda Norska Marius® mönstret. Underbar mjuk och skön jumpsuit till barn i färgen Woodrose.
vm-11133

Marius Kids Bambu stickat One-piece vit

Skön stickad bambu one-piece/overall med det berömda Norska Marius® mönstret. Underbar mjuk och skön mys overall till barn.
vm-10237

Marius Kids One-piece i merinoull, Lotus Pink

Traditionell stickat overall/One-piece i 100% merinoull i Lotus rosa med Marius®-mönster i vitt och grått från Marius Kids.
vm-10255

Marius Kids One-piece i merinoull, Navy

One-piece i 100% merinoull i navy blå med Marius®-mönster i vitt och röd från Marius Kids.
vm-10322

Varför använda bambu?

Vi vill dela vår kärlek till bambu med dig och hjälpa dig och din familj att ha det bästa i livet, precis som naturen avsåg.

De fantastiska egenskaperna i ull

Ull är 100% förnybar och naturlig och är därför en av våra mest hållbara materialresurser.