Till toppen

Nyheter

Här är våra absolutt senaste nyheter 


Sortera på:
Nyhet

Yosoy Bambu bandana keps, Baby Deer

Bandana keps med Baby Deer mönster till baby gjord i 100% bambu av högsta kvalité, som är extremt mjuk att ha på. Perfekt för sommaren - den är lätt och luftig, och den charmiga skärmen skyddar mot sol och vind.
11643
Nyhet

Yosoy Bambu swaddle med tofsar, Baby Deer

Lätt, andas och extremt mjuk är denna swaddle filt med tofsar i bambu från YOSOY. Vackert mönster Baby Deer som matchar kläder, täcken, kuddar, sovpåse, åkpåse till babyskyddet mm. i samma mönster.
11640
Nyhet

Yosoy Bambu Swaddle med tofsar, Let's fly

Lätt, andas och extremt mjuk är denna swaddle filt med tofsar i bambu från YOSOY. Vackert mönster Let's Fly som passar både tjejer och killar.
11639

På Stell tvålhållare

100% Bambu - Perfekt att ha citrontvålen på Med denna dekorativa och praktiska tvålhållaren i bambu, undviker du att en blöt citrontvål sätter sig fast och bildar lödder i handfatet. Där kan den rinna av sig, torka och bli klar för nästa fläck! Ta hand om dina saker - ta hand om miljön.
11629

På Stell Citron ulltvättmedel

Ekologisk skonsam fintvätt Ulltvätt som är gjord av naturliga oljor. Den är effektiv, en naturlig mjukgörare och speciellt skonsam mot ull, bambu, kashmir, alpacka, mohair, silke, och dun. Ta hand om dina saker - ta hand om miljön.
11627

På Stell Citrontvål

Fläckborttagaren du blir beroende av! Den originala fläckborttagaren som är lika effektiv som miljövänlig. Ta hand om dina saker - ta hand om miljön.
11626

På Stell Citron rengöringsskum

Smidig fläckborttagning för allt som inte kan maskintvättas Använd den bland annat på kostymen, klänningen, folkdräkten, interiör och skor - effektiv och miljövänlig. Ta hand om dina saker - ta hand om miljön.
11625

På Stell Citronskrubb

För skinande rena ytor! Naturlig rengöring av ytor, oavsett om det är i köket, badrummet eller i båten. Putsa silver, gör rent badkaret eller den keramiska köksspisen - helt utan repor och utan skadliga kemikalier eller tillsatser. Ta hand om dina saker - ta hand om miljön.
11624

På Stell Citrontvål Stick

Den populära ekologiska citrontvålen som stick. Passar perfekt att hålla i handen. Den originala fläckborttagaren som är lika effektiv som miljövänlig. Ta hand om dina saker - ta hand om miljön.
11623
Nyhet

Yosoy Förvarningsficka, Grön

Grön förvarningsficka från Yosoy med tre fickor. Knytsnören i hörnen för att fästa fickan, både uppe och nere, samt i mitten uppe.
11619
Nyhet

Yosoy Förvarningsficka, Blå

Blå förvarningsficka från Yosoy med tre fickor. Knytsnören i hörnen för att fästa fickan, både uppe och nere, samt i mitten uppe.
11618

Yosoy Förvarningsficka, Rosa

Rosa förvarningsficka från Yosoy med tre fickor. Knytsnören i hörnen för att fästa fickan, både uppe och nere, samt i mitten uppe.
11617

Varför använda bambu?

Vi vill dela vår kärlek till bambu med dig och hjälpa dig och din familj att ha det bästa i livet, precis som naturen avsåg.

Storleksguide för barnkläder

Att köpa kläder i rätt storlek till barn är inte alltid helt lätt, särskilt inte om du skall handla till någon annans barn. Ta hjälp av vår storleksta ...

De fantastiska egenskaperna i ull

Ull är 100% förnybar och naturlig och är därför en av våra mest hållbara materialresurser.

Varför borde barn sova i bambu sängkläder?

En av de viktigaste sakerna som en baby behöver för att utvecklas ordentligt är sömn.

Storleksguide barntäcken

Vilken storlek på barntäcket är den rätta? Här får du en liten guide på vilka babytäcken som passar...

Så här får du bort envisa fläckar på bebiskläderna

Så här får du bort envisa fläckar på bebiskläder, barnkläder ja alla textiler ekologiskt och utan att skada miljön.