Till toppen

Nyfödd klädpaket Lyx i bambu, Antique Rose

Produktnummer: 10628
I lager:

med moms

Ett lyxigt klädset i 100% bambuviskos för baby i storlek 56/62, samt underbar swaddlefilt med Boho Flowers mönster. Kläderna är extremt mjuka och lena mot bebisens hud. 100% organisk med material odlat i EU och tillverkat i Polen. Klimatsmart och hållbart.

Ett klädpaket som är superlätt, mjukt och skönt i 100% bambuviskos från YOSOY - perfekt för sommaren!  Passar till nyfödd och upp till 3-4 månader. (Body och sparkbyxa är storlek 56 och body med knut samt mössa är 62) Kläderna är extremt mjuka och lena mot bebisens hud. 100% organisk med material odlat i EU och tillverkat i Polen. Klimatsmart och hållbart.

Du får den färdig inslagen som present - redo för att ges bort till den du önskar.

Klädpaketet består av:

1. Body med kort ärm i storlek 56
2. Sparkbyxa med kort ärm i storlek 56
3. Body med knut i storlek 62
4. Mössa i storlek 62
5...OCH en lyxig swaddle i 100% ekologisk bambu, som är mjuk, tunn och andas - perfekt för små nyfödda! Storlek 120 cm x 120 cm.

Tryckknapparna längs omlottöppningen gör det enkelt att klä på och av barnet, samt blöjbyten. Tryckknappar av nickelfritt material - säkert för barnet eftersom de har sensitiv hud.


Panda som håller i en bambu kvist

Fördelar med bambu:

  • Bambu viskos är väldigt mjuk och har en silke-lik känsla, vilket ger din bebis en komfortabel och lyxig känsla.

  • Ekologisk - Bambu växer snabbt och behöver varken pesticid eller gödning, eftersom den har en naturlig resistens mot skadedjur och svamp.

  • Icke-Allergisk - Den orsaker inte allergiska reaktioner på bebisens hud eftersom den växer naturligt.

  • Termo-Kontroll - Bambu viskos har temperaturstyrda egenskaper, som håller bebisarna svala på sommaren och varma på vintern.

  • Andas - Tyget är mycket andningsbart, och gör det perfekt för nyfödda och bebisar.

  • Absorbent - Bambu viskos absorberar upp till 60% mer fuktighet än bomull. Den absorberar också obehagliga luktar.

Kläder variant storlek
Storlek i cm 56/62 cm
Information
Producent YOSOY
Mönster Boho Flowers
Storlek Storlek på filt: 120cm x 120cm
Certifiering OEKO-TEX Standard 100-certifiering, GOTS (Global Organic Textile Standard)
Färg Antique Rose
Tvättråd Maskintvätt i 30 grader, Ska inte torktumlas, Stryk med låg värme, Tål inte blekningsmedel, Hängtorkning, Sensitive tvättmedel avsedda för barn, använd mjukgörare
Material 100% Bambuviskos

YOSOY Bambu Babynest, Japanese Flowers

Mysiga babynest Japanese Flowers till bebis i underbar ekologisk bambuviskos med allergivänlig fyllning från Yosoy. Vackert japanska blommor mönster i rosa, som vi har matchande swaddle filt, täcke, kudde och kläder till.
10181

Yosoy bambu klänning med kort ärm, Dusty Pink

Silkeslen klänning med body som har kort ärm i vacker Dusty Pink bambuviskos. Bambu är ett mycket uppskattat material för bebisar; det andas och är temperatur reglerande. Matchar sparkbyxa, body och babymössa i samma färg. FRI FRAKT!
vm-10576

Yosoy muslin swaddle, Japanese Flowers

Yosoy muslinfilt är en luftig och härlig babyfilt som är tillverkad i Polen av 100% ekologisk GOTS-certifierad bomull från Portugal och Italien. Vackert japanska blommor mönster som matchar både kläder, täcken och kuddar i samma mönster. FRI FRAKT.
10608