Till toppen

Muslinfiltar

Då du förbereder dig inför den nya lilla familjemedlemmen så bör muslinfilten stå högst upp på din inköpslista. Muslinfilten älskas av barn och föräldrar. Den är mjuk, mysig och väldigt användbar. Den värmer och är lätt att använda i bilbarnstol, barnvagn och när du håller barnet i famnen. Filten blir bara mjukare och mjukare, och den är luftig. När du använder muslinfilten antigen om du lindar in eller bara brer över, så känns det tryggt för bebisen. Med en muslinfilt så blir tiden med det nyfödda barnet mycket lättare. Filten följer sedan med barnet. Den är lika användbar vid två år som vid en månad!


Sortera på:
Rea

Mys paket med muslinfilt och kudde, Birds

En riktig härlig muslinfilt i bambu och ekologisk bomull med kudde i samma mönster; Birds. Skön att ha i vagnen eller vaggan/sängen när det är varmt och man bara vill ha en muslinfilt över.
10391
Rea

Mys paket med muslinfilt och kudde, Mint Leaves

En riktig härlig muslinfilt i bambu och ekologisk bomull med kudde i samma mönster; Mint Leaves. Skön att ha i vagnen eller vaggan/sängen när det är varmt och man bara vill ha en muslinfilt över.
10392
Rea

Pulp Bambu Muslin filt, Dogs

Lyxig mjuk och lätt muslinfilt med roligt hund mönster från Pulp. Tillverkad av naturliga bambufiber som andas, är fuktabsorberande och temperaturreglerande.
10110

Det här säger våra kunder

Pulp Bambu Muslin filt Giraffes
⭐⭐⭐⭐⭐
"Jag är supernöjd! Filten var jättefin och mjuk. Uppskattade ett man fick ett litet handskrivet meddelande på följesedel, väldigt charmigt. Snabb leverans och allt. Kommer säkert beställa fler gånger. Hälsningar Emelie N."
2020-04-22 22:33

Pulp Bambu Muslin filt Giraffes
⭐⭐⭐⭐⭐
"Jag vill Tacka för de fina muslin filtarna som jag fick idag. Det var ett sådant fint mönster och fina färger. En brors dotter föder snart en pojke. Ock ett barnbarn till mig får en son i oktober, så filtarna är till dem. Varma hälsningar från en mycket nöjd Christina L."
2020-05-16 12:47

Pulp Bambu Muslin filt, Dogs
⭐⭐⭐⭐⭐
"Hej! Jag gav den till mitt nyaste barnbarn, två månader gammal nu, min svärdotter tyckte den var fin och känns sval, man behöver ju skydda de minsta från solen , så då verkar den perfekt. Kerstin"
2020-06-18 12:33

Pulp Bambu Muslin filt Giraffes
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Hej Susann! Tack för en jättefin filt. Jag ger 5 stjärnor för snabb leverans, väldigt bra service och den fina handskrivna texten som kom med i paketet. Filten är underbar, mjuk och go till vår lilla dotter som kommer snart. Hälsningar Linda S."
2021-02-16 11:43