Till toppen

Muslinfiltar

Då du förbereder dig inför den nya lilla familjemedlemmen så bör muslinfilten stå högst upp på din inköpslista. Muslinfilten älskas av barn och föräldrar. Den är mjuk, mysig och väldigt användbar. Den värmer och är lätt att använda i bilbarnstol, barnvagn och när du håller barnet i famnen. Filten blir bara mjukare och mjukare, och den är luftig. När du använder muslinfilten antigen om du lindar in eller bara brer över, så känns det tryggt för bebisen. Med en muslinfilt så blir tiden med det nyfödda barnet mycket lättare. Filten följer sedan med barnet. Den är lika användbar vid två år som vid en månad!


Sortera på:

Mys paket med muslinfilt och kudde, Birds

En riktig härlig muslinfilt i bambu och ekologisk bomull med kudde i samma mönster; Birds. Skön att ha i vagnen eller vaggan/sängen när det är varmt och man bara vill ha en muslinfilt över.
10391

Mys paket med muslinfilt och kudde, Mint Leaves

En riktig härlig muslinfilt i bambu och ekologisk bomull med kudde i samma mönster; Mint Leaves. Skön att ha i vagnen eller vaggan/sängen när det är varmt och man bara vill ha en muslinfilt över.
10392

Pulp Bambu Muslin filt Balloons

Lyxig mjuk och lätt muslinfilt i 60% bambusviskos och 40% organisk bomull. Tillverkad av naturliga bambufiber som andas, är fuktabsorberande och temperaturreglerande. Vackert luftballong mönster i härliga färger.
10633

Pulp Bambu Muslin filt Hedgehogs

Lyxig mjuk och lätt muslinfilt med igelkott mönster i 60% bambusviskos och 40% ekologisk bomull. Babyfilten andas, är fuktabsorberande och temperaturreglerande.
10191

Pulp Bambu Muslin filt, Birds

Lyxig mjuk och lätt muslinfilt med roligt fågel mönster från Pulp. Tillverkad av naturliga bambufiber som andas, är fuktabsorberande och temperaturreglerande.
10117

Pulp Bambu Muslin filt, Blue Balloons

Lyxig mjuk och lätt muslinfilt med ananas mönster i 60% bambusviskos och 40% organisk bomull. Vackert mönster med luftballonger och gamla cyklar och bilar i blått.
10599

Pulp Bambu Muslin filt, Dinos

Lyxig mjuk och lätt muslinfilt med roligt dinosaur mönster från Pulp. Tillverkad av naturliga bambufiber som andas, är fuktabsorberande och temperaturreglerande.
10111

Pulp Bambu Muslin filt, Dogs

Lyxig mjuk och lätt muslinfilt med roligt hund mönster från Pulp. Tillverkad av naturliga bambufiber som andas, är fuktabsorberande och temperaturreglerande.
10110

Pulp Bambu Muslin filt, Flamingos

Lyxig mjuk och lätt muslinfilt i 60% bambusviskos och 40% organisk bomull. Roligt flamingo mönster i härliga färger.
10044

Pulp Bambu Muslin filt, Giraffes

Lyxig mjuk och lätt muslinfilt med roligt giraff mönster från Pulp. Tillverkad av naturliga bambufiber som andas, är fuktabsorberande och temperaturreglerande.
10030

Pulp Bambu Muslin filt, Mint Leaves

Lyxig mjuk och lätt muslinfilt med vackert myntablad mönster från Pulp. Tillverkad av naturliga bambufiber som andas, är fuktabsorberande och temperaturreglerande.
10107

Pulp Bambu Muslin filt, Pineapple

Lyxig mjuk och lätt muslinfilt i 60% bambusviskos och 40% organisk bomull. Vackert ananas mönster i härliga färger.
10052

Användingsområden för muslinfilten:

Amningen blir privat men fortsatt luftig och behaglig med den stora muslinfilten. Den kan lätt slängas över axeln när ni behöver skapa en privat liten vrå för mamma och bebis.
När barnet blir äldre så vill det fortsätta med muslinfilten, nu som snuttefilt. Den är så mjuk och har den där doften som känns personlig och inbjudande.
I parken så kan muslinfilten få många olika användningsområden. Den går att sitta på, den torkar snabbt upp spill, och så är den förstås mysig att sova i.
Barnvagnen ger inte alltid perfekt skugga för ett sovande barn. Det är lätt ordnat med den luftiga muslinfilten. Den släpper igenom luft men ser till att solens strålar inte stör tuppluren.
Ibland så har du inte tillgång till ett traditionellt skötbord. När soffan eller sängen får fungera som plats för blöjbyte så är det bra med en muslinfilt. Så bra att du kanske börjar använda den på det vanliga skötbordet. Det är ju så lätt att hålla rent och barnet ligger mjukt på filten.
Oavsett om du väljer att linda din bebis såkallad swaddla eller inte så är muslinfilten perfekt. Den värmer och är lätt att använda i bilbarnstol, barnvagn och då du håller barnet i famnen. Är du ute efter en mjuk, len och underbart lätt babyfilt? Muslinfilt är perfekt för ditt barn.

Det här säger våra kunder

Pulp Bambu Muslin filt Giraffes
⭐⭐⭐⭐⭐
"Jag är supernöjd! Filten var jättefin och mjuk. Uppskattade ett man fick ett litet handskrivet meddelande på följesedel, väldigt charmigt. Snabb leverans och allt. Kommer säkert beställa fler gånger. Hälsningar Emelie N."
2020-04-22 22:33

Pulp Bambu Muslin filt Giraffes
⭐⭐⭐⭐⭐
"Jag vill Tacka för de fina muslin filtarna som jag fick idag. Det var ett sådant fint mönster och fina färger. En brors dotter föder snart en pojke. Ock ett barnbarn till mig får en son i oktober, så filtarna är till dem. Varma hälsningar från en mycket nöjd Christina L."
2020-05-16 12:47

Pulp Bambu Muslin filt, Dogs
⭐⭐⭐⭐⭐
"Hej! Jag gav den till mitt nyaste barnbarn, två månader gammal nu, min svärdotter tyckte den var fin och känns sval, man behöver ju skydda de minsta från solen , så då verkar den perfekt. Kerstin"
2020-06-18 12:33

Pulp Bambu Muslin filt Giraffes
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Hej Susann! Tack för en jättefin filt. Jag ger 5 stjärnor för snabb leverans, väldigt bra service och den fina handskrivna texten som kom med i paketet. Filten är underbar, mjuk och go till vår lilla dotter som kommer snart. Hälsningar Linda S."
2021-02-16 11:43