Till toppen

Mössor 2-12 år

Marius mössor i merinoull med fleece på insidan för extra komfort och vindskydd. Tillverkad i finaste merinoull som inte kliar. Passar barn från 2 år och upp till 12 år. MARIUS®-mönstret är en skyddad design från 1953. Det är det mest stickade mönstret i Norge och anses vara en ikon som säger något om norrmännens entusiastiska relation till promenader i skogen, i fjällen, i den fria norska naturen.


Sortera på:

Marius Kids pannband i merinoull, Navy

Marius pannband i navy färg, i mjuk och skön merinoull med fleece på insidan för extra komfort och vindskydd. Tillverkad i den finaste merinoullen som inte kliar. Storlekar från 2 år och upp till vuxen.
vm-11501

Marius Kids pannband i merinoull, Lotus rosa

Marius pannband i mjuk och skön merinoull med fleece på insidan för extra komfort och vindskydd. Tillverkad i den finaste merinoullen som inte kliar. Storlekar från 2 år och upp till vuxen.
vm-11250

Yosoy mössa i merinoull med öron, Petrol

Mössa med öron till barn 2-4 år i 100% merinoull i färgen petrol. Merinoull är hypoallergen och är mjuk, skonsamt mot barnets hud och kliar inte.
11129

Yosoy mössa i merinoull med öron, Beige

Mössa med öron till barn 2-4 år i 100% merinoull i färgen beige. Merinoull är hypoallergen och är mjuk, skonsamt mot barnets hud och kliar inte.
11124

Yosoy mössa i merinoull med öron, Grå

Mössa med öron till barn 2-4 år i 100% merinoull i färgen grå. Merinoull är hypoallergen och är mjuk, skonsam mot huden och kliar inte.
11123
Nyhet

Yosoy mössa i merinoull med tofts, Grå

Grå mössa tillverkad i 50% merinoull och 50% bomull med imitationspäls tofs. Två storlekar - S som passar barn och M som passar mammor.
vm-11121

Marius Kids mössa i merinoull, Navy

Mjuk och skön mössa i finaste merinoull med fleece på insidan för extra komfort.
vm-10468

5 fördelar med merinoull

Om ull kliar eller inte beror på fiberns tjocklek. Detta mäts i något som kallas min (µ - tusendels millimeter) och kallas mikron.....

De fantastiska egenskaperna i ull

Ull är 100% förnybar och naturlig och är därför en av våra mest hållbara materialresurser.