Till toppen

Lakan till baby

Bambu lakanen är temperaturreglerande, som håller bebisarna svala på sommaren och varma på vintern. Lakanet är formsytt med resår i kanterna som gör det lätt att bädda med och det sitter på plats när du har bäddat sängen. Bambun har 2-4 gånger högre absorptionsförmåga än bomull, därför känns lakanen inte fuktiga även om man svettas under natten.

Kvalster trivs inte i bambu. Bambu är naturligt antibakteriell och det finns ingen grogrund för kvalster och bakterier i materialet. Lämpligt för känslig hud, faktiskt så skonsamt att det rekommenderas för barn/bäbisar med atopiskt eksem.

Bambu lakan tas fram från den snabbväxande bambuväxten. För att göra tyget krossas först bambun till en massa. Sedan extraheras de naturliga fibrerna från massan och spinns vidare till ett garn. Bambu anses vara ett hållbart tyg då bambuväxten, som kategoriseras som “gräs”, kan växa upp till 90 cm på bara en dag!


Sortera på: Namn (a > ö)

Pulp Bambu Baby formsytt lakan vit, 60cm x 120cm

Bambu lakanen är temperaturreglerande, svala på sommaren och värmer på vintern. Storlek 60cm x 120cm som passar till vagn och vagga.
10027

Pulp Bambu Baby formsytt lakan vit, 70cm x 140cm

Bambu lakanet är formsytt med resår i kanterna som gör det lätt att bädda med och det sitter på plats när du har bäddat sängen. Den här storleken passar till spjälsängen.
10063

Yosoy Bambulakan till vagn och vagga, Aeroplane

Lakan i 100% bambuviskos från YOSOY. Den här storleken passar till vagnen och vaggan/korgen. Behaglig mot din bebis hud, tack vare bambu-materialet som är lent och andas. Vackert mönster med flygplan och städer i olika färger. Matcha med täcke, kudde och annat tillbehör i samma mönster.
10981

Yosoy Bambulakan till vagn och vagga, Alpine Bells

Lakan i 100% bambuviskos från YOSOY. Den här storleken passar till vagnen och vaggan. Behaglig mot din bebis hud, tack vare bambu-materialet som är lent och andas. Vackert mönster med Alpine Bells. Matcha med kudde, täcke och annat tillbehör i samma mönster.
10975

Yosoy Bambulakan till vagn och vagga, Bears

Lakan i 100% bambuviskos från YOSOY. Den här storleken passar till vagnen och vaggan. Behaglig mot din bebis hud, tack vare bambu-materialet som är lent och andas. Vackert mönster med björnar. Matcha med kudde, täcke och annat tillbehör i samma mönster.
10977

Yosoy Bambulakan till vagn och vagga, Boho Flowers

Lakan i 100% bambuviskos från YOSOY. Den här storleken passar till vagnen och vaggan. Behaglig mot din bebis hud, tack vare bambu-materialet som är lent och andas. Vackert mönster med Boho blommor. Matcha med täcke, kudde och annat tillbehör i samma mönster.
10974

Yosoy Bambulakan till vagn och vagga, Japanese Flowers

Lakan i 100% bambuviskos från YOSOY. Den här storleken passar till vagnen och vaggan. Behaglig mot din bebis hud, tack vare bambu-materialet som är lent och andas. Vackert mönster med japanska blommor. Matcha med kläder och annat tillbehör i samma mönster.
10594

Yosoy Bambulakan till vagn och vagga, Moon

Lakan i 100% bambuviskos från YOSOY. Den här storleken passar till vagnen och vaggan. Behaglig mot din bebis hud, tack vare bambu-materialet som är lent och andas. Roligt och fint mönster med måne, romskepp och stjärnor. Matcha med täcke, kudde och annat tillbehör i samma mönster.
10979

Yosoy Bambulakan till vagn och vagga, Stars

Lakan i 100% bambuviskos från YOSOY. Den här storleken passar till vagnen och vaggan. Behaglig mot din bebis hud, tack vare bambu-materialet som är lent och andas. Vackert mönster med stjärnor. Matcha med täcke, kudde och annat tillbehör i samma mönster.
10980
Rea

Yosoy Bambulakan till vagn och vagga, Vintage Roses

Lakan i 100% bambuviskos från YOSOY. Den här storleken passar till vagnen och vaggan. Behaglig mot din bebis hud, tack vare bambu-materialet som är lent och andas. Vackert mönster med vintage rosor i ljuvliga färger. Matcha med kläder och annat tillbehör i samma mönster.
10593

Varför borde barn sova i bambu sängkläder?

En av de viktigaste sakerna som en baby behöver för att utvecklas ordentligt är sömn.

Storleksguide barntäcken

Vilken storlek på barntäcket är den rätta? Här får du en liten guide på vilka babytäcken som passar...

Så här får du bort envisa fläckar på bebiskläderna

Så här får du bort envisa fläckar på bebiskläder, barnkläder ja alla textiler ekologiskt och utan att skada miljön.