Till toppen

Kuddar

Låt ditt barn sova mjukt och skönt i barnsängen och i vagnen med underbara ekologiska kuddar från Pulp och Yosoy. Passar perfekt i vaggan, spjälsängen, vagnen eller juniorsängen.

Alla våra kuddar produceras noggrant och är designad och testad för att säkerställa slutprodukten av hög kvalitet. Tygerna som används är tillverkas i EU och har OEKO-TEX STANDARD 100 Class 1 Certificate. Alla våra kuddar till bebisar från Yosoy och Pulp, tillverkas i EU med material från EU. Hållbart och miljösmart.

OBS! Använd EJ påslakan och örngott på våra täcken och kuddar. Bra för bebis, miljön och plånboken!

Förat: Ju mindre textiler du har i sängen till din baby ju bättre. Det minskar risken för spädbarnsdöd. Våra täcken och kuddar är gjorda för att ligga direkt på bebisens hud, och de är tillverkade av 100% ekologiska tyger och fyllning som är 100% säkra för ditt barn. 


Sortera på: Namn (a > ö)

Pulp Bambu Baby kudde, Balloons

Mjuk och skön bambu kudde till baby med vackert luftballong mönster.
10056
Rea

Pulp Bambu Baby kudde, Birds

Härlig mjuk och skön baby kudde i 60% bambuviskos och 40% ekologisk bomull. Passar utmärkt i vaggan, vagnen och spjälsängen. Kudden har antiallergisk fyllning och roligt fågel mönster.
10183
Rea

Pulp Bambu Baby kudde, Cats

Härlig mjuk och skön baby kudde i 60% bambuviskos och 40% ekologisk bomull. Passar utmärkt i vaggan, vagnen och spjälsängen. Kudden har antiallergisk fyllning.
10131
Rea

Pulp Bambu Baby kudde, Clouds

Härlig mjuk och skön baby kudde i 60% bambuviskos och 40% ekologisk bomull. Passar utmärkt i vaggan, vagnen och spjälsängen. Kudden har antiallergisk fyllning. Moln mönster i grått.
10130

Pulp Bambu Baby kudde, Cows

Mjuk och skön bambu kudde till baby. Passar i vaggan, vagnen och spjälsängen.
10058

Pulp Bambu Baby kudde, Giraffes

Mjuk och skön bambu kudde till baby med roligt giraff mönster.
10055
Rea

Pulp Bambu Baby kudde, Mint Leaves

Härlig mjuk och skön baby kudde i 60% bambuviskos och 40% ekologisk bomull. Passar utmärkt i vaggan, vagnen och spjälsängen. Kudden har antiallergisk fyllning. Vackert myntablad mönster.
10129
Rea

Pulp Bambu Baby kudde, Pineapple

Härlig mjuk och skön baby kudde i 60% bambuviskos och 40% ekologisk bomull. Passar utmärkt i vaggan, vagnen och spjälsängen. Kudden har antiallergisk fyllning. Ananas mönster.
10132
Rea

Pulp Minky fleece kudde, Avocado

Härlig kudde för bebis och barn med mjuk fleece på ena sidan och bomullstyg med roligt avokado mönster på andra sidan.
10093
Rea

Pulp Minky fleece kudde, Cats

Jätteskön kudde med minky fleece på den ena sidan och ekologisk bomullstyg med roligt katt mönster på andra sidan.
10638
Rea

Pulp Minky fleece kudde, Raccoons

Super mjuk och skön kudde med grå fleece på ena sidan och 100% bomull på andra sidan med roligt tvättbjörn mönster. Allergi vänlig fyllning i polyester.
10096

Varför använda bambu?

Vi vill dela vår kärlek till bambu med dig och hjälpa dig och din familj att ha det bästa i livet, precis som naturen avsåg.

Hållbart miljö med rätt tvätt

När vi tar ut resurser från naturen blir begreppet hållbart att naturen ska kunna återhämta sig av egen kraft och att vi inte förorenar och förstör.