Till toppen

Knitwear

Här hittar du tunnstickade toppar, cardigans, byxor, ponchos, capes och halsdukar, i en exklusiv blandning av återvunnen kashmir och bambu lyocell från Movesgood. Miljövänligt och etiskt tillverkat.

Sortera på:
Nyhet

Chatrina Poncho Top, Brown

Tunnstickad brun topp i loose fit-modell med 3/4-ärmar i en supermjuk och lätt bambu- och kashmirblandning, från Movesgood. Perfekt att ha både som mysplagg hemma eller fin på jobbet.
vm-11507

Chatrina Poncho Top, Dark Blue

Tunnstickad mörk blå topp i loose fit-modell med 3/4-ärmar i en supermjuk och lätt bambu- och kashmirblandning, från Movesgood. Perfekt att ha både som mysplagg hemma eller fin på jobbet.
vm-11515

Chatrina Poncho Top, svart

Tunnstickad svart topp i loose fit-modell med 3/4-ärmar i en supermjuk och lätt bambu- och kashmirblandning, från Movesgood. Perfekt att ha både som mysplagg hemma eller fin på jobbet.
vm-11506

Petrina poncho, Beige

Elegant och mysig beige poncho i ekologisk kashmir-bambumix från Movesgood. Klassisk plagg i one size håller dig varm i alla situationer hela året - perfekt för resor, hemma eller ute. Det naturliga materialet är supermjukt och lätt, fördelarna med att använda återvunnen kashmir och lyocellbearbetad bambu är hållbarhet och miljövänlighet.
11600

Petrina poncho, Black

Elegant och mysig svart poncho i ekologisk kashmir-bambumix från Movesgood. Klassisk plagg i one size håller dig varm i alla situationer hela året - perfekt för resor, hemma eller ute. Det naturliga materialet är supermjukt och lätt, fördelarna med att använda återvunnen kashmir och lyocellbearbetad bambu är hållbarhet och miljövänlighet.
11601

Petrina poncho, Brown

Elegant och mysig brun poncho i ekologisk kashmir-bambumix från Movesgood. Klassisk plagg i one size som håller dig varm i alla situationer hela året - perfekt för resor, hemma eller ute. Det naturliga materialet är supermjukt och lätt, fördelarna med att använda återvunnen kashmir och lyocellbearbetad bambu är hållbarhet och miljövänlighet.
11603