Till toppen

Kashmir babyfiltar

Elliotti har nöjet att erbjuda kashmir babyfiltar från Dragon Hugs som första återförsäljare i Sverige och Norge.

Stickade babyfiltar i mongoliska kashmir i vackra färger från Dragon Hugs. Tillverkade för hand i Nepal av 2 ply garn. Babyfiltarna är fair-trade och tillverkade i enlighet med det traditionella hantverket i Nepal.

Lätt som en fjäder, varm som mammas kramar, så mjuk och skön att babyfilten kan användas direkt på babyhuden. Varje kashmirfilt är tillverkat enligt högsta etiska och miljömässiga standard från början till slut.


Sortera på: Namn (a > ö)

Dragon Hugs Kashmir Babyfilt, Natural Grey

Stickad babyfilt i mongoliska kashmir i vacker naturlig grå färg. Tillverkad för hand i Nepal av 2 ply garn. Lätt som en fjäder, varm som mammas kramar, så mjuk och skön att den kan användas direkt på babyhuden.
10883

Dragon Hugs Kashmir Babyfilt, Pink Magnolia

Stickad babyfilt i mongoliska kashmir i vacker pink magnolia färg. Tillverkad för hand i Nepal av 2 ply garn. Lätt som en fjäder, varm som mammas kramar, så mjuk och skön att den kan användas direkt på babyhuden.
10881

Dragon Hugs Kashmir Babyfilt, Sky Blue

Stickad babyfilt i mongoliska kashmir i vacker himmel blå färg. Tillverkad för hand i Nepal av 2 ply garn. Lätt som en fjäder, varm som mammas kramar, så mjuk och skön att den kan användas direkt på babyhuden.
10882

Dragon Hugs Kashmir Babyfilt, Vanilla White

Stickad babyfilt i mongoliska kashmir i vacker vaniljvit färg. Tillverkad för hand i Nepal av 2 ply garn. Lätt som en fjäder, varm som mammas kramar, så mjuk och skön att den kan användas direkt på babyhuden.
10880
Kashmir getters historia och ursprung

Kashmir fibrerna samlas in genom att borsta getterna; Capra Hircus som lever på det tibetanska höglandet, i Himalaya och främst i Mongoliet, under fäl ...