Till toppen

Jersey babyfiltar

Jersey babyfiltarna i bambu är gjorda i lite stretchig bambuviskos (97% och 3% elastane). De är exceptionellt mjuka och skonsamma för barnets hud, mycket andningsbart och absorberande material. Tyget orsakar inte allergier och är mjukt och lent mot huden. Vi har också några jersey babyfiltar i bomull som är lite tunnare men som också är veldigt mjuka och sköna.


Sortera på:

Pulp Bambu tvåsidig filt, Butterflies

Supermjuk tvåsidig bambufilt med pompoms i hörnen och fina fjärilar i grått.
10047

Pulp Bambu tvåsidig filt, Grey Stars

Supermjuk tvåsidig bambufilt med pompoms i hörnen och fina stjärnor i grått.
10048
Rea

Pulp Jersey Bambu filt med huva, Aztec

Bambufilt med huva gjord av stretchig bambuviskos (97% och 3% Elastane). Det är exceptionellt mjukt och skonsamt för barnets hud, mycket andningsbart och absorberande. Kan därför användas som badcape också.
10053

Pulp Jersey Bambu filt med huva, Butterflies

Bambufilt med huva gjord av stretchig bambusviskos (97% och 3% Elastan). Den är exceptionell mjuk och skonsam för barnets hud, mycket andningsbar och absorberande.
10054

Pulp Jersey Bambu filt med huva, Feathers

Supermjuk och skön jersey bambu babyfilt med huva och fjädrar i grått. Bambu tyget är väldigt mjuk och har en silke-lik känsla, perfekt för bebisar som har 10 gånger mer känslig hud än oss.
10192

Pulp Jersey Bambu filt med huva, Stars

Supermjuk och skön bambu babyfilt med stjärnmönster i grått. Bambu tyget är väldigt mjuk och har en silke-lik känsla, vilket ger din bebis en komfortabel och lyxig känsla.
10127
Rea

Pulp Jersey Bomulls filt, Mint Pandas

Härlig babyfilt i mint grön med roligt panda mönster och pompoms i varje hörn. Ekologisk bomulls jersey som är mjuk och skön mot huden.
10146
Rea

Pulp Jersey Bomulls filt, Rosa Pandas

Härlig babyfilt i rosa med roligt panda mönster och pompoms i varje hörn. Ekologisk bomulls jersey som är mjuk och skön mot huden.
10147