Till toppen

Gosedjur

Mysiga och mjuka gosedjur till baby och barn tillverkade i Polen. Våra gosedjur är helt fria från kemikalier och giftiga material, och har allergivänlig fyllning. Ett gosedjur är mysigt för barn att sova och leka med och kan ge både trygghet och tröst. 


Sortera på: Namn (a > ö)

Bambu gosedjur, Giraffe

Bambu gosedjur utformat som en giraff i olika mönster och färger. Den är 30cm lång och 11 cm bred.
10122

Filt och nalle paket, Blå

Letar du efter en perfekt present för att välkomna lilla pojken som just sett dagens ljus? En mysig ekologisk bomullsfilt och en mjuk nalle i vacker blå färg är även en super dop, babyshower, födelsedag eller julklapp till både nyfödd och större bebisar. 
10321

Yosoy filt och nalle paket, Rosa

Letar du efter en perfekt present för att välkomna det lilla hjärtat som just sett dagens ljus? En mysig ekologisk bomullsfilt och en mjuk nalle i rosa färg är även en super present till dop, födelsedag, babyshower eller julklapp till både nyfödd och större bebisar. 
10320

Ängel Nalle och skor, Rosa

I det här produktpaketet får du Yosoys ängel nalle och skor i naturmocka i rosa. Perfekt present till alla små flickor mellan 6-12 månader.  
10495

Ängel nalle och babyskor, Blå

I det här produktpaketet får du Yosoys ängel nalle och skor i naturmocka i blått. Perfekt present till alla små pojkar mellan 6-12 månader. 
10494

Ängel nallebjörn, Blå

Blå ängel nallebjörn med vingar är ett mysigt gosedjur samt en vacker dekoration på barnrummet. Perfekt som första presenten på BB. Tillverkad av mjukt och snyggt sammetstyg.
10290

Ängel nallebjörn, Rosa

Rosa ängel nallebjörn med vingar är ett mysigt gosedjur samt en vacker dekoration på barnrummet. Perfekt som första presenten på BB. Tillverkad av mjukt och snyggt sammetstyg.
10289

Varför använda bambu?

Vi vill dela vår kärlek till bambu med dig och hjälpa dig och din familj att ha det bästa i livet, precis som naturen avsåg.