Till toppen

"Vi har FRI FRAKT, GRATIS RETUR ved byte och låga priser!"

Förskola kampanj

Enkelt med täcke & kudde utan påslakan & örngott till sovstunden i förskolan? Ja definitivt! Mindre att ta hem och tvätta varje helg!
Eller vad sägs om en sovsäck med innebygd kudde? 

Under finns täcken, filtar, kuddar och sovsäckar som gör sovstunden extra mysig och skön för barnet....och mycket enklare för dig.
Du får 20-50% Rabatt!

Använd EJ påslakan och örngott på våra täcken och kuddar. Bra för barnet, miljön och plånboken!
Våra täcken och kuddar är gjorda för att ligga direkt på barnets hud, och de är tillverkade av 100% ekologiska tyger och fyllning som är 100% säkra för ditt barn. 


Sortera på:

Babytäcke och kuddset, 0-3 år - Aeroplanes

Startkit till baby som innehåller täcke och kudde i supermjuk bambuviskos med allergivänlig fyllning. Roligt mönster med flygplan och städer i olika färger. Storlek 75cm x 100cm på täcke som passar barn från 0 - 3 år. Perfekt i spjälsängen och vagnen. NU 15% Rabatt - Spara 120:- Fraktfritt
10271
Rea

Pulp Baby filt i bomull, beige

Mjuk och skön stickad babyfilt i färgen beige från Pulp.
10100

Pulp Bambu Baby täcke & kudde, Cows

Täcke och kuddset i 100% bambu till baby med roligt ko mönster. Kvalster gillar inte bambu, så det här är ett mycket bra val för att hålla bebisens säng kvalster fri tillsammans med lakan i bambu.
10062

Pulp Bambu Baby täcke & kudde, Giraffes

Lite tunnare supermjukt bambutäcke och kudde till baby.
10036

Pulp Bambu Baby täcke & kudde, Pineapple

Täcke och kuddset i 100% bambu till baby med fint ananas mönster. Kvalster gillar inte bambu, så det här är ett mycket bra val för att hålla bebisens säng kvalster fri tillsammans med lakan i bambu.
10050

Pulp Bambu stickad babyfilt, Blue

Underbar stickad filt i bambuviskos i blå färg. Bambu är ett mycket uppskattat material till bebisar då det är temperaturreglerande och andas. En skön filt året runt.
10046

Pulp Bambu stickad babyfilt, Grey

Underbar stickad filt i bambuviskos i silver grå färg från Pulp. Bambu är ett mycket uppskattat material till bebisar då det är temperaturreglerande och andas. En skön filt året runt.
10028

Pulp Bambu stickad babyfilt, Pink Powder

Underbar stickad filt i bambuviskos i puder rosa färg. Bambu är ett mycket uppskattat material till bebisar då det är temperaturreglerande och andas. En skön filt året runt.
10045
Rea

Pulp Bomull Baby filt med huva, beige

Härlig stickad babyfilt i ekologisk bomull med huva och öron i beige färg. Passar både till nyfödda bebisar och större barn som vill ha en mysfilt.
10101
Rea

Pulp Bomullstäcke & kudde 80x100cm, Raccoons

Täcke och kudde i ekologisk bomull till bebis med allergivänlig fyllning. Roligt tvättbjörn mönster. Passar perfekt till spjälsängen. Sängkläderna är tillverkade av två sidor högkvalitativ 100% ekologisk bomull. Den ena sidan har roligt tvättbjörn mönster och den andra vitt med svarta tassar.
10640

Pulp Bomullstäcke och kudde 80x100cm, Avocado

Täcke och kudde i ekologisk bomull till bebis med allergivänlig fyllning. Roligt avokado mönster. Passar perfekt till spjälsängen. Sängkläderna är tillverkade av två sidor högkvalitativ 100% ekologisk bomull. Den ena sidan har roligt avocado mönster och den andra mint grön med vita prickar.
10160
Rea

Pulp Bomullstäcke och kudde 80x100cm, Balloons

Skönt täcke och kuddset i ekologisk bomull med allergivänlig polyester fyllning. Vackert luftballong mönster. Storleken passar perfekt i spjälsängen och till barn från 0-3 år
10098