Till toppen

Förskola kampanj

Enkelt med täcke & kudde utan påslakan & örngott till sovstunden i förskolan? Ja definitivt! Mindre att ta hem och tvätta varje helg!
Eller vad sägs om en sovsäck med innebygd kudde? 

Under finns täcken, filtar, kuddar och sovsäckar som gör sovstunden extra mysig och skön för barnet....och mycket enklare för dig.
Du får 20-50% Rabatt!

Använd EJ påslakan och örngott på våra täcken och kuddar. Bra för barnet, miljön och plånboken!
Våra täcken och kuddar är gjorda för att ligga direkt på barnets hud, och de är tillverkade av 100% ekologiska tyger och fyllning som är 100% säkra för ditt barn. 


Sortera på:
Rea

Babytäcke och kuddset, 0-3 år - Aeroplanes

Startkit till baby som innehåller täcke och kudde i supermjuk bambuviskos med allergivänlig fyllning. Roligt mönster med flygplan och städer i olika färger. Storlek 75cm x 100cm på täcke som passar barn från 0 - 3 år. Perfekt i spjälsängen och vagnen. NU 15% Rabatt - Spara 120:- Fraktfritt
10271
Rea

Pulp Baby filt i bomull, beige

Mjuk och skön stickad babyfilt i färgen beige från Pulp.
10100
Rea

Pulp Bambu Baby täcke & kudde, Pineapple

Täcke och kuddset i 100% bambu till baby med fint ananas mönster. Kvalster gillar inte bambu, så det här är ett mycket bra val för att hålla bebisens säng kvalster fri tillsammans med lakan i bambu.
10050
Rea

Pulp Bomullstäcke & kudde 100x135cm, Dogs

SISTA 2 KVAR! Nu har DU sjansen!Täcke och kudde som passar till juniorsängen med roligt hund mönster i grå färg. Tillverkad i ekologisk bomull och har härlig fluffig fyllning som är gjord av anti-allergisk polyester.
10155
Rea

Pulp Bomullstäcke & kudde 100x135cm, Hedgehogs

SISTA 2 KVAR! Nu har DU sjansen!Täcke och kudde som passar till juniorsängen med roligt igelkott mönster. Tillverkad i ekologisk bomull och har härlig fluffig fyllning som är gjord av anti-allergisk polyester.
10152
Rea

Pulp Bomullstäcke & kudde 100x135cm, Mint Pandas

SISTA KVAR! Nu har DU sjansen! Täcke och kudde som passar till juniorsängen med roligt panda mönster i mint färg. Tillverkad i ekologisk bomull och har härlig fluffig fyllning som är gjord av anti-allergisk polyester.
10153
Rea

Pulp Bomullstäcke & kudde 100x135cm, Pink Pandas

SISTA KVAR! Nu har DU sjansen!Täcke och kudde som passar till juniorsängen med roligt panda mönster i rosa färg. Tillverkad i ekologisk bomull och har härlig fluffig fyllning som är gjord av anti-allergisk polyester.
10154
Rea

Pulp Bomullstäcke & kudde 80x100cm, Raccoons

Täcke och kudde i ekologisk bomull till bebis med allergivänlig fyllning. Roligt tvättbjörn mönster. Passar perfekt till spjälsängen. Sängkläderna är tillverkade av två sidor högkvalitativ 100% ekologisk bomull. Den ena sidan har roligt tvättbjörn mönster och den andra vitt med svarta tassar.
10640
Rea

Pulp Bomullstäcke och kudde 80x100cm, Avocado

SISTA 2 KVAR! Nu har DU sjansen! Täcke och kudde i ekologisk bomull till bebis med allergivänlig fyllning. Roligt avokado mönster. Passar perfekt till spjälsängen. Sängkläderna är tillverkade av två sidor högkvalitativ 100% ekologisk bomull. Den ena sidan har roligt avocado mönster och den andra mint grön med vita prickar.
10160
Rea

Pulp Eko Bomullstäcke och kudde 80x100cm, Cow

Skönt täcke och kuddset i ekologisk bomull med allergivänlig polyester fyllning. Roligt ko mönster. Storleken passar perfekt i spjälsängen och till barn från 0-3 år
10097
Rea

Pulp Jersey Bambu filt med huva, Aztec

Bambufilt med huva gjord av stretchig bambuviskos (97% och 3% Elastane). Det är exceptionellt mjukt och skonsamt för barnets hud, mycket andningsbart och absorberande. Kan därför användas som badcape också.
10053
Rea

Pulp Jersey Bomulls filt, Mint Pandas

Härlig babyfilt i mint grön med roligt panda mönster och pompoms i varje hörn. Ekologisk bomulls jersey som är mjuk och skön mot huden.
10146