Till toppen

Ekologiskt tvättmedel Citrontvätt

Produktnummer: 11096
I lager:

med moms

Universalmedel för klädtvätt och rengöring. Använd en och samma produkt för all tvätt utöver allmän rengöring av hemmet, bilen och båten. Citrontvätt gör tvätten ren och mjuk och har en antistatisk effekt - med en naturlig doft av citron. Ger 50 tvättar!

Citrontvätt gör tvätten ren och mjuk och har en antistatisk effekt. Det tvättar effektivt vid alla temperaturer och de naturliga oljorna gör att det också vårdar och bevarar material som ull, bambu,ekologisk bomull, siden och linne.

Blanda tvålnudlarna med vatten så har du en effektiv och kemikaliefri utgångspunkt för att rengöra alla ytor i hemmet. Citrontvätten är utmärkt för att tvätta alla trägolv då de naturliga oljorna i tvättmedelet vårdar alla typer av trägolv.

REKOMMENDERAD DOSERING:
1 matsked (10g) per maskintvätt eller per 5L vatten i hinken.

  • 500g
  • 5,58 kronor per tvätt
  • Mild mot känslig hud
  • Du behöver inte sköljmedel

INGREDIENSER

  • Tillverkad av naturliga oljor från citron, raps, solros och kokos
  • > 75% tvål
  • Växtbaserat glycerin
  • Citronolja (kbA)
  • Den naturliga citronoljan innehåller citroner och citral som en naturlig del av oljan. Limefrukterna utgör <0,5%

Citrontvätt från På Stell är antistatisk, naturligt mjukgörande och har mild citrondoft

Andra produkttyper
Tvål och tvätt 500g, Fri från palmolja, Fri från kemikalier, Dermatologiskt testad, Antistatisk effekt, Naturligt mjukgörande, Tillverkad i EU

Ekologisk Fläckborttagare På Stell Citrontvål, Marius

Den populära citrontvålen i Marius bomullspåse. Den originala fläckborttagaren som är lika effektiv som miljövänlig. Ta hand om dina saker - ta hand om miljön. Lägg tvålen i påsen efter användning, så torkar den snabbt och är redo för nästa fläck!
11095

På Stell Citrontvål

Fläckborttagaren du blir beroende av! Den originala fläckborttagaren som är lika effektiv som miljövänlig. Ta hand om dina saker - ta hand om miljön.
11626

På Stell Citrontvål Stick

Den populära ekologiska citrontvålen som stick. Passar perfekt att hålla i handen. Den originala fläckborttagaren som är lika effektiv som miljövänlig. Ta hand om dina saker - ta hand om miljön.
11623

På Stell tvålhållare

100% Bambu - Perfekt att ha citrontvålen på Med denna dekorativa och praktiska tvålhållaren i bambu, undviker du att en blöt citrontvål sätter sig fast och bildar lödder i handfatet. Där kan den rinna av sig, torka och bli klar för nästa fläck! Ta hand om dina saker - ta hand om miljön.
11629