Till toppen

Ekologiskt tvättmedel

På Stell är ett norskt varumärke som endast erbjuder ekologiska produkter som verkligen fungerar. Deras vision är att erbjuda produkter som är så enkla och effektiva som möjligt utan att gå på naturens bekostnad, förutom att minimera antalet produkter du behöver för rengöring. Ta hand om dina saker - ta hand om naturen.

Ända sedan 1994 har de hjälpt småbarnsföräldrar att ta bort alla fläckar som naturligt och oundvikligen dyker upp på alla barnkläder. De började med att leverera tygblöjor och blöjbyxor och Citrontvål blev en nödvändig tilläggsprodukt för att hålla dessa rena och snygga under lång tid. Som bekant orsakar spädbarn avföring extremt svåra fläckar.

Det blev snart känt att citrontvål tar bort fläckar effektivt och helt utan skadliga kemikalier. Citrontvålen, som är tillverkad av naturliga organiska oljor, är mild och skonsam för både känslig babyhud och naturen vi älskar så mycket.

Citrontvålen tar enkelt bort fläckar som tran, blåbär, blod, grönska och alla andra fläckar som följer med glada och aktiva barn.

Sortera på: Namn (a > ö)
Nyhet

Ekologisk Fläckborttagare På Stell Citrontvål, Marius

Den populära citrontvålen i Marius bomullspåse. Den originala fläckborttagaren som är lika effektiv som miljövänlig. Ta hand om dina saker - ta hand om miljön. Lägg tvålen i påsen efter användning, så torkar den snabbt och är redo för nästa fläck!
11095
Nyhet

Ekologiskt tvättmedel Citrontvätt

Universalmedel för klädtvätt och rengöring. Använd en och samma produkt för all tvätt utöver allmän rengöring av hemmet, bilen och båten. Citrontvätt gör tvätten ren och mjuk och har en antistatisk effekt - med en naturlig doft av citron. Ger 50 tvättar!
11096

På Stell är gjord av naturliga oljor och effektiva ingredienser från citron. Det är denna unika sammansättning som gör produkterna både rena och vårdande.

Så här får du bort envisa fläckar på bebiskläderna

Så här får du bort envisa fläckar på bebiskläder, barnkläder ja alla textiler ekologiskt och utan att skada miljön.