Till toppen

Ebbe Kids Sion UV-dräkt, Navy Ship

Produktnummer: vm-10713
I lager:
Från:

med moms

Heldräkt i navy med skepp med trekvartsärm och korta ben i UV material från Ebbe Kids. Mjukt UV material med solskyddsfaktor UPF50+. Blixtlåsknäppning med blixtlåsskydd fram och ebbes ficka bak.

Heldräkt i UV material från Ebbe Kids är tillverkade i återvunnen polyester. Den här modellen har trekvartsärm och korta ben. Mjukt UV material med solskyddsfaktor UPF50+. Blixtlåsknäppning med blixtlåsskydd fram och ebbes ficka bak.

- Tvätta i 40 grader skonsam tvätt program.
- Tänk på miljön och plaggets hållbarhet genom att undvika sköljmedel och torktumling
- Designad i Sverige och tillverkad i Kina.

 

Tillverkad av återvunnen polyester Ebbe Kids

Information
Mönster Navy Ship Print
Producent ebbe kids
Färg Navy
Tvättråd Maskintvätt 40 grader, Hängtorkning, Sensitive tvättmedel avsedda för barn
Material 83% Återvunnen polyester, 17% Elasten

Ebbe Kids Florice Babykeps, Segelbåtar

Vit babykeps från Ebbe Kids till baby och barn upp till 3 år. Helmönstrat i ett vackert tryck med små segelbåtar som matchar kläder i samma mönster. Resår längs insida bak gör att den sitter extra bekvämt runt barnets huvud.
vm-10676

Pulp Bambu Baby Badcape, Silver

Silver grå bambu badcape med huva och öron i ena hörnet, tillverkad av 100% bambuviskos. Den är exceptionellt mjuk och behaglig med utmärkt absorptionsförmåga som är en funktion vi särskilt förväntar oss av en bad handduk. 
10051

Pulp Bambu Badponcho, Ecru

Badponcho som fungerar som en badrock i silkesmjuk 100% bambuviskos. Härlig att ta på efter bad både på stranden och hemma i badkaret. Huva med öron. Bambu absorberar fukt bättre än bomull och är därför perfekt som handduk. FRI FRAKT PÅ ALLT!
10145

Pulp Bambu Badponcho, Silver

Badponcho i silver färg som fungerar som en badrock i silkesmjuk 100% bambuviskos. Härlig att ta på efter bad både på stranden och hemma i badkaret. Huva med öron. Bambu absorberar fukt bättre än bomull och är därför perfekt som handduk. FRI FRAKT PÅ ALLT!
10144