Till toppen

Ebbe Kids Sheldon badbyxor, Navy Ship

Produktnummer: vm-10698
I lager:
Från:

med moms

Marinblå badbyxa med Ship print i löst sittande modell från Ebbe Kids. Mjukt UV material tillverkad av återvunnen polyester med solskyddsfaktor UPF50+.

Fodrad löst sittande badbyxa med resår och dragsko i midjan. Marinblå med Ship print. Fickor på sidorna och en ficka på baksidan. Mjukt UV material tillverkad av återvunnen polyester och har solskyddsfaktor UPF50+. 

- 83% återvunnen polyester, 17% elasten.
- Tvätta i maskinen på 40 grader
- Tänk på miljön och plaggets hållbarhet genom att undvika sköljmedel och torktumling.
- Designad i Sverige, tillverkad i Kina.

Tillverkad av återvunnen polyester Ebbe Kids

Information
Åldersgrupp 2-4 år (92-104cm), 4-9 år (110-140cm), Tonåringar (140-176)
Kön Pojkar
Färg namn Navy
Färger Blå
Materialspecifikation 83% Återvunnen polyester, 17% Elasten
Material Återvunnen polyester
Mönster Navy Ship Print
Tvättråd Maskintvätt 40 grader, Hängtorkning
Producent ebbe kids

Ebbe Kids Florice Babykeps, Segelbåtar

Vit babykeps från Ebbe Kids till baby och barn upp till 3 år. Helmönstrat i ett vackert tryck med små segelbåtar som matchar kläder i samma mönster. Resår längs insida bak gör att den sitter extra bekvämt runt barnets huvud.
vm-10676

Pulp Bambu Baby Badcape, Silver

Silver grå bambu badcape med huva och öron i ena hörnet, tillverkad av 100% bambuviskos. Den är exceptionellt mjuk och behaglig med utmärkt absorptionsförmåga som är en funktion vi särskilt förväntar oss av en bad handduk. 
10051

Pulp Bambu Badponcho, Ecru

Badponcho som fungerar som en badrock i silkesmjuk 100% bambuviskos. Härlig att ta på efter bad både på stranden och hemma i badkaret. Huva med öron. Bambu absorberar fukt bättre än bomull och är därför perfekt som handduk. FRI FRAKT PÅ ALLT!
10145

Pulp Bambu Badponcho, Silver

Badponcho i silver färg som fungerar som en badrock i silkesmjuk 100% bambuviskos. Härlig att ta på efter bad både på stranden och hemma i badkaret. Huva med öron. Bambu absorberar fukt bättre än bomull och är därför perfekt som handduk. FRI FRAKT PÅ ALLT!
10144